Ahojte maminky, prosím vás, myslite, ze by som vybavicku vyprať v prachom prášku savo bez chlóru? Alebo musím kúpiť zvlášť iný prášok? Ďakujem
@zuzana92521 ja by som tiež kúpila detský prášok. Nám sa osvedčila Lovela.
@vrabcek15 ako ono to je normálny práci prášok, ale asi kupim aj ja persil sensitive a v tom operiem. Lebo nie som si istá. Mam už síce dve deti, ale teraz v tomto tehu som ako prvorodicka. Veľa som zabudla 😊😂 ale kúpim ten persil asi aj ja
@zuzana92521 🙂 v pohode či má človek jedno alebo tri stále sa človek učí..🙂ale možno je savo dobré na odstránenie fľakov🙂
Ja mám bupi, veľmi krásne vonia, taktiež mám aj aviváž a aj prášok či kozmetiku
@klaudia_kaja a si spokojna?dnes som ho mala v rukach.a operie pekne?
@vrabcek15 no to ano pekne vyperie aj prádlo vonia sviežo. Len škoda ze to nie je aj pre tie maličké veci. Lebo mam nejaké a tie asi budem museet vyprať asi najprv ručne aby tie mini fliačky boli super
Ja periem jedine v tomto novom save, perfektne vyperie, persil sa nan nechyta, aj malej tam periem od jej pol roka, co som ho objavila. Keby som ho objavila skor, vyperiem jej aj vybavicku
@beky1813 a farby nevyblednu?tiez som nad nim rozmyslala
Periem tiež v save alebo persile zvyčajne obom deťom som v tom prala od malicka nikdy som neriešila nejaký detsky a podobne jedine avivaz kupujem detsky sensitive
Za mňa jedine Frosch Baby 🙂 vypral krásne aj fliačky...a čo nevypral tak som použila od nich maju aj sprej na fľaky ...spokojnosť maximálna 🙂
Urcite by som neprala v nicom tak agresivnom..naco?? Prala som v Lovele senzitiv, prasok, nie gel.. gely su grc
@katrin21 agresivnom?? Ved to je normalny prasok ako Ariel, Persil...
@barboritta používam ho od narodenia a nemám s ním problém, ak som mala nejaký v, ktorí nešiel oprať som použila antiflíček 🙂
Ďakujem vám žienky za vaše rady. 🙂😊 Aši skúsim vyprať veci v tom save, myslím, že ak to poriadne práčka odstredi tak by to malo byt fajn. 🙂 MMM novú pracku tak môžem prat od nevidím do nevidím 😂😂😂
@zuzana92521 ako si spokojna s tym Savom na biele a farebne? Ja som ho kupila a udajne dost peni? A co vona? Akurat mam rifle obliate kavou tak uvidim
@bublinka127 ja si to nemôžem vynachváliť. Prádlo po tom vonia sviežo a aj dobre perie.. Napríklad požičala som rex prášok, a po vypršaní mi smrdelo prádlo zatuchlinoz a to som mala skoro kovu rpacku
Ahoj,ja som v bezchlórovom save neprala🙂 a asi by som ani neprala🙂ale je pravda,že som výbavičku oprala v detskom tekutom Persil prášku, a prala som v ňom aj keď boli malé asi tak do pol roka..potom som prešla na naše pracie prostriedky a pohoda🙂