Dobrý deň. Uvažujem nad monitorom dychu malinká sa mi už pár krát drhla so slinkou a dva krát v noci šťastie ,že som to započula. Nejdem sa vás pýtať či áno alebo či nje. Ide o to ,že keď si ho zaobstaram či mu môžem veriť stalo sa vám ,že vtedy keď mal pipať nepípal ? To že pipa vtedy ,keď sa nič nedeje o tom viem. Ďakujem za všetky skúsenosti.
My sme tiež nemali falošný, iba keď sme nevypli a vybrali ju
@zuzik170 ahojko monitor nefunguje na principe ze dieta sa mi drhne pri grckani, ale ze sa nehybe/nedycha to je princip monitoru dychu takze zareaguje az ked sa sprepacenim dieta zadrhne (hnusne povedane) ja som mala predcasniatka a monitor sme vyuzivali kedze mali problem s pluckami a monitor pipal a chodili sme na kyslik ked boli bolo treba ale to je o inom. ak sa ti zadrhava treba dietatu zmenit polohu mozno ma skryty reflux alebo dat pod vankus klin
@zuzik170 mne pipal pri malej aj 3x za noc falosne🙄.. Neviem ci tak plytko dychala ze ju nezaznamenal lebo kludne spinkala ked som ja vystrelila k postielke..to sa mi stavalo asi tak do 2 mesiacov..od vtedy funguje ako ma..ale radsej mat falosne poplachy ako skutocny bez monitoru..
@zuzik170 pipal keď mal, vďaka bohu
Trošku sa vám sem privtieram 🤣🤣 s akým monitorom dychu ste boli spokojné? Prípadne ktorý by ste odporucili?
Ani jeden falosny poplach sme nemali
U nas ani jeden falosny poplach.pipal len ked sme ho zabudli vypnut a malu sme z postielky vybrali. U nas sa stale pouziva angel care a maximalna spokojnost
My sme kúpili nanny 2 od jablotronu a pipal keď mal a ziadne pláne poplachy.... Kolega mal ten babysense Fínsko sa volá.. a každú chvíľu plány poplach až nakoniec kúpili tiež nanny 2 ..a nehovorím ani o vydrží batérie.. už je to 5 mesiacov a ešte sme nevymienali baterky (stále si tam tie čo boli v balení ) za to kolega menil v babysense skoro každý týždeň
Naša má vyse roka a používame stále. Pipal len vtedy keď reálne pipat mal.. Nestalo sa že by nepipal keď nemal.
@zuzik170 Ja mam Nanny. Keď dochádza baterka, prístroj ta upozorni dopredu. Potom ešte pekne dlho vydrží takze sa nemusíš báť že sa vypne behom noci keď budeš spat. Pri každom zachytenom pohybe senzorom sa rozsvieti svetielko na prístroji, tak môžeš vidieť ze funguje/je zapnuty/dieťa je v poriadku. Prípadov kde bol falošný alarm je veľa, takisto je veľmi veľa prípadov kedy tento prístroj zachránil život. Ale nikdy som nepočula o prípade ze by bol alarm zapnutý, dieťa nedychalo a on nepipal. Vždy si vraj treba spraviť test ci funguje v poriadku- len zapnúť a počítať sekundy ci sa spustí alarm.
@dollyzv
@zuzik170 Ahojte, idealne je zaobstarat si monitor dychu, ktory poIciavaju porodmice. Pra idelne ich prekalibruju, skontroluje ich technik. Mali sme najprv pozicany uplne novy od kamosky, spustil sa 2x falosne (bdela som a pozerala na maleho, dychal). Tak sme teda na druhy den mierili do porodnice po ich monitor. Odvtedy nepipal (vdaka Bohu ani naozaj, ani zbytocne). Iba ked sa syncek odvalil z postielky ku mne na spojenu postel a opustil teda matrac, pod ktorym bol monitor).
Ja by som si ho zadovážila
@zuzik170 papal keď mal aj,keď nemal....