Baby, poraďte mi nejaký pekný motív, ktorý by som malému namaľovala na skriňu do jeho detskej, zatiaľ by to bola iba herňa. Keďže máme momentálne pozemok a v blízkej budúcnosti by sme chceli stavať dom, tak nechceme už do bytu kupovať nejaký nový nábytok, ktorý by potom do domu nemusel sedieť. Máme skrine ešte z mojej detskej, aj teraz ich máme v tej izbičke, ale už nevyzerajú úplne super. Zatiaľ izbu používame ako "skladisko", ale rada by som skrine možno prebrúsila, natrela farbou a na dvierka namaľovala nejaký motív. Rozmýšľala som aj nad nálepkami, ale nenašla som také, čo by sa mi páčili alebo pasovali. Je to jedna vysoká a jedna nízka skrinka, prípadne by som ten motív použila aj na písací stôl. Keďže sme kúpili taký ten koberec, čo má obrázky cesty v mestečku, jediné, čo mi napadá, je motív Cars, autá, ale možno mi dáte nejakú inšpiráciu. Prípadne - malý má rok, nemá ešte o rozprávkach šajn, bolo by lepšie počkať, kým by si našiel nejakú obľúbenú?
@bonaqa2013 dakujem, jeden som tam nasla, co sa mi naozaj paci, teda trosku by som ho prisposobila, inak je tam vela takych ako keby "baliaci papier", ja som chcela skor 1 velky obrazok, taky ustredny motiv, ci ako to povedat 😀 paci sa mi vselico, ale skor nic sa mi na tie skrine akosi nehodi, ci uz je to moc babatkovske, alebo napriklad taki pirati mi pridu, ci by sa toho este nebal... ale je tam obr. zvieratiek na aute, ten je fakt pekny 😉
@zabina27 vieš čo ja som videla na jednej stránke fólie na skrine. nemusíš kúpiť, ale ako inšpirácia by ti možno aj sadla. hilkovič. sk