Monitor pohybu - zvuku Angelcare

malebiele
23. sep 2020

Ahojte mamicky, rozmyslam nad kupou monitoru Angelcare - kombinacia podlozky a zvuku, oznacenie ma to nejak AC117. Pisu ze podlozka zachytava pohyb, mam to brat tak ze je to ten monitor dychu? Velmi sa v tom nevyznam. Pripadne mate nejaku inu overenu znacku? Dakujem 🙂

veronika180384
23. sep 2020

@malebiele neviem ti poradiť, my máme zatiaľ zapožičaný z Unionu, ale keď sa synček hýbe, aj to svetielko rýchlejšie bliká, keď je v pokoji alebo spinka, bliká to s menším intervalom. Možno to myslia takto, ale neviem.

malebiele
autor
23. sep 2020

@veronika180384 a aku znacku mate, ste spokojny?

andreatytler
23. sep 2020

@malebiele My sme mali tento. Ano podlozka zachytva aj taky jemny pohyb ako dychanie a ked pohyb prestane, spusti sa alarm. Cize ak dietatko prestane dychat, spusti sa alarm. Fungoval skvele. Mala som velky strach zo SIDS zo zaciatku ale s tymto sa mi spalo kludne.
1.) Problemy su ze sme ho vzdy zabudli vypnut ked sme maleho vybrali z kolisky na prebalenie alebo krmenie a vtedy sa spustil alarm. Na to si treba zvyknut.
2.) Ta platna musi byt pod matracom ale na pevnej, rovnej podlozke (doske). Ak mas potielku kde je matrac na listach alebo strunach, tak to nebude fungovat.
3.) Ak je dietatko vo velkej postielke a tam putuje, moze sa stat ze odide na take miesto kde uz platna nebude schopna sledovat pohyb a spusti sa falosny alarm. My sme pouzivali v prvych 6 mesiacoch malu kolisku, takze tam babo nemalo velmi kam ist. Ked sme presli na postielku, uz sme prestali monitor pouzivat ale to uz bol dost velky a nebala som sa.

ledgerka
23. sep 2020

Mame ho a spim kludne. Plne suhlasim s prispevkom vyssie. Pod matrac sme dali dosku a na to

ledgerka
23. sep 2020

Na to podlozku. Kedze drobec cestuje a postel je velka, uz sa nam stalo ze sa spustil alarm

malebiele
autor
25. sep 2020

@andreatytler
@ledgerka dakujem vam 🙂