ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?
@simib aj ja ho mam len ma zaujimali skusenosti kociek lebo uz som pozerala, ze by som si kupila aj iny 🙂 maleho najdem a zistila som, ze som na monitore uz zavisla a len sledujem ci spravne bije srdiecko lebo podla videii na youtube nam bije troska inak teda aspon mne sa zda, ze netrieska tak ako v tych videach :😀DD ale babo je ok tak mne uz asi sibe 😀
Netreba sa tak vela sledovať.To je potom na palicu.To poznám.Keď začnú pohyby tak si ani nespomenieš pomaly na monitor 🙂
ahoj aj ja ho mam a som spokojna,kupila som ho najmä preto aby som sa olko nestrachovala kedze prve babo som potratila a toto tehu som na zaciatku bola neustale v krci ale ako hovori simib teraz ked citim pohyby uz ho vytiahnem len raz za cas
No hneď od toho 16tt.
@simib
@nemko
@barca127ahojte babenky, mam otazocku, tiez som si ho kupila a nefunguje. Zalozila som baterku, ktora bola v baleni a pri zapnuti mi ani ten indikator nesvieti. Je mozne aby ta nova bateria bola uz vybita?? Neviem, ci to mam reklamovat alebo kupit novu bateriu.
@sandrittta kup novu bateriu. Je mozne,ze ta ktoru si mala v baleni uz davno dosluzila......mohlo to niekde dlho stat v sklade.
@marikac teda spravne predpokladam, ze to svetielko ma svietit ak to zapnem a esre neprilozim k brusku?? Dakujem.
@sandrittta ano, indikator-to svetielko musi svietit, ked zatocis tym kolieskom.......a kym ho nemas na brusku ma byt v nom pocut taky sum...
@sandrittta ahoj ani mne baterka zo zaciatku nefungovala a bolo to v tom ze tam moc lietala nebola natesno tak som tak dala este zohnuty papierik aby to poriadne drzalo
@barca127 ako casto to mozem pouzivat??? nechcem nejako poskodit miminku.
@sandrittta mno ja som ho pouzivala najma na zaciatku kym som nezacala citit pohyby potom uz len malokedy, ale kym tak som sa to snazila obmedzit aspon na jeden krat do tyzdna
@sandrittta - kup novu baterku, aj my sme kupili, ma to hned svietit. My sme ho pouzivali od 12. tyzdna, slo to pekne, hlavne dcerka konecne pochopila, ze je vnutri babo, ktoremu bije srdiecko, kedze brusko este nebolo takmer vidno..
Baby, kde ste ho a za kolko kupili, nepredava ho niektora z vas? dakujem
ahojte žienky, nemáte ho niektorá na predaj? snažím sa ho zohnať cez bazáry, ale nejak nikde nič 😉
@anjelicek26
@barca127
@darinkazv
@marikac stalo sa vam niekedy, ze ste poculi tlkot "niecoho" teraz neviem ci to bolo srdiecko na dvoch miestach na brusku?? Lebo zacinam mat obavy. ;-/
@sandrittta ale ano, asi si nasla aj svoju brusnu aortu-a to je vporiadku
@marikac tiez som si myslela, ale To by ale znamenalo, ze moja aorta sa cez noc pohla aj s babom. :/ divne zvuky ja pocujem. Troska som maka narocny den a malovala som stenu, troska viac som sa ponatahovala a verer sa drobcek nehybal, len som citila take pulzovanie v podbrusku a tam to bilo ...
@sandrittta nemusela sa pohnut, jednoducho ten zvuk sa nesie v bruchu sam a ty si ho zachytila, ked pocujes srdiecko baba, tak je vsetko OK. Aortu neries. 😉
Zistovala ste niektora, ci su tam nejake rizika pre babo spojene s pouzivanim angel soundu? Rozmyslam, ci si to mam kupit, ale nechcela by som babo nejako stresovat....
ten monitor bola najvacsia blbost aku som kedy kupila. Pouzila som to asi 3x.....po mne to mala este svagrina a dve kamosky a vsetky sme sa zhodli, ze je to uplna somarina a radsej som mohla peniaze investovat do topanok....
@lillah Preco? Ja teraz uvazujem ze si ho objednam mna odhovara manzel ze ma to bude este viac stresovat 😔 😕
@cherry1981 blbost je to lebo nie vzdy to srdiecko pocut. Velakrat lepsie pocut skvrkanie brucha, musis lezat bez pohybu inak to suchoce....skoda penazi. Najprv som si myslela, ze aka romantika pocuvat srdiecko....no kym ho najdes aj chut pocuvat ta prejde. A uz ked aj pocujes...tak co s tym? To babo ti noc nepovie....iba pocut bum bum bum bum....to iste som pocula kazdy mesiac na kontrole. A ak si uzkostliva tehulka vobec to nekupuj....budes ete voac panikovat....hlavne ak ten tlkot nebudes pocut.
Ahoj.Ja ho mám.Kúpila som si ho už v 16tt a som s ním spokojná doteraz.Dokonca ho mám teraz zo sebou v nemocnici.Všetko je krásne počuť.Niekedy v tom nižšiom tt treba to srdiečko trochu hladať,ale ked je väčšie,tak super.