Ahojte, požičiava dôvera ešte monitory dychu? Ak hej, v akom sú stave? Teda ako to vlastne cele funguje? Dakujem
Dr Max požičiava, ale dôvera priamo nie. Za pol roka cez dr max zaplatíš 46€ alebo tak nejako. Ak chceš monitor na rok to sa ti už viac oplatí kúpiť nový a ten potom predať ďalej, nový stojí 96€
Dôvera už nepožičiava, zrušili to. Poziciava Union a VšZP 😊
@kris_tin257 kedy to zrusili? Mesiav dozadu este poziciavali
@domiklik vyjadrila som len svoj názor, pretože poslednú dobu tu vidím xy príspevkov na témy, ktoré si vie človek zistiť behom pár minút aj sam, ale mám pocit, že sú niektoré ženy lenivé si zistiť takéto informácie u tých ktorých sa to týka a radšej to hodia na MK 🙈 jednoducho mi to hlava neberie… každopádne ak ti to viac vyhovuje takto nech sa páči, je to tvoja vec 🤷🏻♀️ pekný večer želám
@erickatt my sme to riešili vo februári a vtedy nepožičiavali tak neviem či to teda zas zaviedli 🤷 v 2019 sme od nich požičali bez problémov a teraz vo februári sa už nedalo
@kris_tin257 mozno len nemali.🤷
@erickatt ďakujem
Pre info... Na pobočke dostanete žiadosť, ktorú je potrebné vyplniť, keď sa dieťa narodí, papier potvrdí vaša pediatrická.... Dá sa rezervovať, ale u nas momentálne nemajú (na danú pobočku prislúcha určitý počet), bud sú obsadené alebo na kalibracii, a samozrejme nikto nevie povedať kedy prídu... Inak požičiava sa babysence 2 model 5, je teda pravidelne kalibrovane a na pol roka zadarmo... Takže tak
@domiklik čo tak zavolať na infolinku do Dôvery a opýtať sa priamo ich? 🤔