Máte prosím skúsenosti s monitorom dychu pre staršie deti? Máme doporučené zo zdravotnych dôvodov. Ale nevedia nám povedať presne aký. Jedna sa nad 14kil a 2rokov. Rozmýšľame nad Babysense Bundle monitor. Údajne monitoruje celú postieľku. Nakoľko syn má 2roky v noci sa sťahuje po postieľke kade tade.
@mtt25 doplnim este,ze tiez bol starsi okolo 1,5 roka ...fotku som dala len ilustracnu.
@danielaaa212 toto bude 2 ročnému už zavadzat a navyše sa môže čoskoro odplienkovat.
@mtt25 keď malý putuje po postieľke, tak možno dvojplatnovy by bol dobrý, ten ho zachytí kdekoľvek sa v postieľke uloží.
@mtt25 ja nepochopim naše zdravotníctvo, v nemecku zo zdrav. indikacii pacienti to dostanu automaticky, tu clovek musi vsetko sam zháňať.Mam kamošku ktorej dieťa je má tracheostomiu a neboli schopny dať ani pulzoximeter..ani len filter na kanylu, ved otvorena tracheostomia je najlepsie miesto na nozokomialne infekcie.
Pouzivali sme 2 platnovy babysence do 2.5 roka a cca 15kg , potom zdedil mladsi syn.. tym ze syn bol na celu postielku nemali sme ziadne poplachy,pekne ho snimalo. Ale neviem do kolko kg vlastne udava vyrobca aby sa platne neznicili, predsa je to citlive.. neskusili ste opytat sa v zdravotnickych potrebach, mozno poradia nieco pre vacsie dieta.
@ildiko36 suhlasim, bolo by to urcite aj pre rodicov ulahcilo situaciu keby nemuseli aspon taketo veci riesit. Snad raz aj to bude u nas standart..
@mtt25 môžem ponúknuť tento akurat predávam je v top stave ešte v záruke ma 2podložky tak monitoruje celu postielku cena 60eur.My sme boli spokojný žiadne falošné poplachy je citlivý nová verzia🙂
@kacenka2610 keď máš po ruke návod, mrkni do koľko kíl sa môže používať🙂 celkom ma to zaujíma ..my máme rovnaký, no niekde odložený, inak by som to pozrela 🙂
ahojko aj my sme pouzivali dlhse vobec som neriesila vahu dietata ak mas obdlznikove platne davala som ich do kriza a zabrali vacsinu postielky a snuze absolutne nie pri otrasok nefunguje (ten je len pre dobry pocit)
@evaachesa kila tam neudavaju, len matrac ma mat najviac hrúbku do 12cm,aby to dobre snimalo.....
@kacenka2610 áno už som si pozerala manuál na nete a veru nie je to tam. Čo ma ale prekvapilo, je že tam spomínajú že po 2 rokoch treba vymeniť podložky. Ja som bola v tom že stačí ich poslať do autorizovaného servisu prekalibrovať. Tuším že pri Jablotrone som čítala že sa tam musia kúpiť nové podložky. Možno to tak bolo pri predošlých verziách. 🙄
@evaachesa myslim, že ich len potom kalibruju aj v porodnici to spominali a majú tieto značky babysense
@mtt25 nepozerali ste pripinaci monitor snuza?? My sme sice nemali odporucany,ale ked sme pri synovi zacali mat problem s pohybovanim sa a tym,ze schadzal z monitora...tak mal urcity cas tento pripinaci na brusko. Bolo to velmi super.