Monitor dychu - staršie deti

mtt25
7. máj 2022

Máte prosím skúsenosti s monitorom dychu pre staršie deti? Máme doporučené zo zdravotnych dôvodov. Ale nevedia nám povedať presne aký. Jedna sa nad 14kil a 2rokov. Rozmýšľame nad Babysense Bundle monitor. Údajne monitoruje celú postieľku. Nakoľko syn má 2roky v noci sa sťahuje po postieľke kade tade.

danielaaa212
7. máj 2022

@mtt25 nepozerali ste pripinaci monitor snuza?? My sme sice nemali odporucany,ale ked sme pri synovi zacali mat problem s pohybovanim sa a tym,ze schadzal z monitora...tak mal urcity cas tento pripinaci na brusko. Bolo to velmi super.

danielaaa212
7. máj 2022

@mtt25 doplnim este,ze tiez bol starsi okolo 1,5 roka ...fotku som dala len ilustracnu.

nikpa
7. máj 2022

@danielaaa212 toto bude 2 ročnému už zavadzat a navyše sa môže čoskoro odplienkovat.
@mtt25 keď malý putuje po postieľke, tak možno dvojplatnovy by bol dobrý, ten ho zachytí kdekoľvek sa v postieľke uloží.

mtt25
autor
7. máj 2022

@nikpa už sme odplienkovany úplne pozerali sme aj túto možnosť a presne pre nás už nepoužiteľné. Takže nemusí ležať priam n a platní aby ho snimala pri dvojplatnovom.
Npr? Takýto?

ildiko36
7. máj 2022

@mtt25 ja nepochopim naše zdravotníctvo, v nemecku zo zdrav. indikacii pacienti to dostanu automaticky, tu clovek musi vsetko sam zháňať.Mam kamošku ktorej dieťa je má tracheostomiu a neboli schopny dať ani pulzoximeter..ani len filter na kanylu, ved otvorena tracheostomia je najlepsie miesto na nozokomialne infekcie.

nikpa
7. máj 2022

@mtt25 a doteraz ste mali aky monitor? Lebo my sme používali pri synovi do viac ako 2,5 roka len klasický s 1 platňou a mali sme naozaj minimum planych poplachov. Platňa bola v strede postieľky a keďže už bol dosť veľký, pekne ho to zosnimalo kdekoľvek bol uložený.

selest
7. máj 2022

Pouzivali sme 2 platnovy babysence do 2.5 roka a cca 15kg , potom zdedil mladsi syn.. tym ze syn bol na celu postielku nemali sme ziadne poplachy,pekne ho snimalo. Ale neviem do kolko kg vlastne udava vyrobca aby sa platne neznicili, predsa je to citlive.. neskusili ste opytat sa v zdravotnickych potrebach, mozno poradia nieco pre vacsie dieta.

@ildiko36 suhlasim, bolo by to urcite aj pre rodicov ulahcilo situaciu keby nemuseli aspon taketo veci riesit. Snad raz aj to bude u nas standart..

ajja22
7. máj 2022

@mtt25 my máme Angelcare a ten má platňu iba 16x16, monitoruje krásne celú postieľku 🙂 malá to má akoby plus mínus pod hlavou, ale sníma ju, aj keď odcestuje na opačnú stranu postieľky

evaachesa
7. máj 2022

Overila by som si ten váhovy limit priamo u výrobcu (skús mailom). Jedine pri Jablotrone som našla limit 15 kg, no asi to bude cca rovnaké aj pri ostatných značkách.

domka222
8. máj 2022

@mtt25 ja som mala presne ten, čo si dala obrázok. Lenže ja som ho používala pri malom bábätku, takže netuším do koľko kg je. Ak by si mala záujem, môžem potom posunúť, je ešte v záruke 😉

kacenka2610
8. máj 2022

@mtt25 môžem ponúknuť tento akurat predávam je v top stave ešte v záruke ma 2podložky tak monitoruje celu postielku cena 60eur.My sme boli spokojný žiadne falošné poplachy je citlivý nová verzia🙂

evaachesa
8. máj 2022

@kacenka2610 keď máš po ruke návod, mrkni do koľko kíl sa môže používať🙂 celkom ma to zaujíma ..my máme rovnaký, no niekde odložený, inak by som to pozrela 🙂

kacena4
8. máj 2022

ahojko aj my sme pouzivali dlhse vobec som neriesila vahu dietata ak mas obdlznikove platne davala som ich do kriza a zabrali vacsinu postielky a snuze absolutne nie pri otrasok nefunguje (ten je len pre dobry pocit)

kacenka2610
8. máj 2022

@evaachesa kila tam neudavaju, len matrac ma mat najviac hrúbku do 12cm,aby to dobre snimalo.....

evaachesa
8. máj 2022

@kacenka2610 áno už som si pozerala manuál na nete a veru nie je to tam. Čo ma ale prekvapilo, je že tam spomínajú že po 2 rokoch treba vymeniť podložky. Ja som bola v tom že stačí ich poslať do autorizovaného servisu prekalibrovať. Tuším že pri Jablotrone som čítala že sa tam musia kúpiť nové podložky. Možno to tak bolo pri predošlých verziách. 🙄

kacenka2610
8. máj 2022

@evaachesa myslim, že ich len potom kalibruju aj v porodnici to spominali a majú tieto značky babysense

mtt25
autor
9. máj 2022

@nikpa mali sme len keď sme prišli s pôrodnice zapozicany z nemocnice. Doteraz nebolo treba ale vyskytli sa zdravotné problémy pri ktorých je nutné mať monitor.

mtt25
autor
9. máj 2022

@evaachesa kontaktovala som priam výrobcu a prišla mi odpoveď. Ze nemá vahovy limit. Ze sa používa aj pre dospelých. Len s tým ze staršie deti majú iné dýchanie môže spôsobovať plane poplachy. Ale ze kľudne môžeme využívať len musíme rátať aj s týmto.

mtt25
autor
9. máj 2022

@mtt25 a dnes prišiel email zo sewexu ze je len do. 1roka a 15kil🤷tak a teraz človek môže rozmýšľať ako to je🤦🤦🤦

kikushaa
9. máj 2022

@evaachesa ja som to servisovala po prvom v sewexe, uplne v pohode fungoval bez poplachov atd. Vyslo to do 40€ druhe som mals tiez predcasniatko