Ahoj...chcem vas poprosit rozhodujem sa ci si mam kupit snuzu halo....len sa chcem opytat na vase nazory co ju mate ze ci ste spokojny ze ci by ste si ju aj znovu kupili 🙂..a ze aky silny ma alarm ci je ho dost hlasno pocut alebo len tak tak.dakujem za vase prispevky 🙂
ahoj, tak my mame Angel care a prisiel mi vyborny .. maly par krat zatajil dych a ono to revalo ako dive 😉 monitor dychu je vo vacsine pripadov mozno zbytocny, no v manzelovej rodine prisli o 4 mes. babetko v spanku, preto sme ani minutu nevahali. Bohuzial ten, na ktory sa pytas nepoznam 😢
@elilly ahoj 🙂..no ano podla.mna.sa tiez oplati do toho investovat len neviem.ci mam kupit novy alebo pouzity...co som.sa pytala.v obchode tak mi bolo povedane ze stracaju citlivost a ma sa pouzivat max 2 roky vlastne do konca zaruky.takze sa neviem.vobec rozhodnut :/.ja potrebujem.cestovny monitor kedze mala nebude spavat len v postielke takze potrebujem.takyto a bohuzial.teto su o dost draksie ako platne.
@petraxy6 ved preto ze uz len pre ten klud na dusi ze ho mas a mozes kludnejsie spavat a tak...nemusis furt nakukat..ja by som bez neho zrejme nezaspala...co mi kamosky hovoria ze zbytocne vyhodene peniaze ze zdrave dieta to nepotrebuje a tak...ale ja to tak neberem bo nikdy nevies co sa moze stat..ja budem malu balit zo zaciatku do zavinovacky cize tam to bude napevno...a dokedy si ho pouzivala?
@petraxy6 no ved prave ze na vacsie hovadiny sa pominali peniaze tak preco nie na toto co moze zachranit zivot..ze ona ho kukala kazde 2 hodiny ked ho krmila..hm dobre mohla kukat ale na to staci 5 minut aby dieta prestalo dychat a nie 2 hodiny preboha...hlavna vec ze vysolili 6000 eur za kuchynsku linku ale 100 eur za monitor nemohli dat...nechapem.ale co uy no kazdy ma na to svoj nazor moj je taky ze si to kupim aj keby traktori padali :D
@zuzka444 mas pravdu, na ine veci sa vyhadzuju peniaze denne - a v ovela vyssi sumach (kuchyna je krasny priklad ;) ) ja som vedela, ze budeme vacsinu doma a maly bude bud v kociari, alebo postielke (k nasej chuvicke su dve podlozky, takze som mala jednu stale v kociari a druhu v postielke) a teda som len prehadzovala zakladnu a bolo to vyborne .. hlavne ked si vyskusas, ze to naozaj funguje (ako nas, ked kaka zataji dych a chuvicka reve az k susedom 🙂 ) drzim palceky pri vybere a nech vam sluzi 🙂
@elilly ako aj my budeme vacsinou domka ale kedze mame jednoizbak tak ked mm bude mat nocnu tak si malu budem bravat do obyvacky nebude v postielke ale v tom hojdacom kresielku.no inak.s tym kakanim.mas pravdu ale to na tak.dlho zataji dych?na 20sekund?...heh...ja si myslim ze kazdy jeden monitor.posluzi ci prenosny ci platne.splna to.svoj.ucel?splna tak neni o.com...
Ja som mala snuzu go, kupilm manzel v panike lebo som mala akutnu sekciu, maly bol priduseny, tak pre istotu. Boli sme spokojni, alarm sa ale niekedy spustil ked sa mal pomrvil a plienocku nemal na tesno. Snuza go je ta co sa dava na plienku, neviem ci aj ta na ktoru sa pytas.
Takze s vyrobkom spokojni, ale moj nazor je ale ten, ze zas tahaju z mamiciek peniaze za zbytocnost. Ja osobne by som to pri zdravom dietatku neriesila. Nehovorim ze niekomu to mozno pomohlo, mozno aj zachranit zivot, ja som akurat v panike pri falosnych poplachoch lietala z postele a odbalovala perinku. Ale ked pampersku nabrusku prelozis a monitor sa da na pevnejsie, tak poplachy nie su, neboj.