Ahojte, máte skúsenosť s monitorom dychu do plienočky ? Ak áno akú značku odporúčate...
Budem rada za recenzie.
Pri mojich dvojičkách sme mali monitory pod matrac, teraz hľadám recenzie na iné monitory pre sestru.
My máme tiež snuza hero, boli sme spokojní.
na plienku len na posteli v kociku na rukach...nefunguje
@sasanka605 ako dlho ste ho používali ? Čítala som nejaké recenzie kde uvádzali vhodnosť používania len do doby kým sa dieťatko nevie pretočiť na bruško.
Nie, vôbec netlačí, nevyrusuje... No pri otáčaní sa to môže uvoľniť z plienky a zapípat.... Pre nás to bolo praktické, lebo sme často cestovali na víkend rodičom a neviem si predstaviť, že by som prenášala hore-dole ten co sa ma dat pod matrac.
Ja som napr pôvodne chcela používať do roka, no v pol roku, keď sa začal otáčať, som aj prestala používať. Nie kvôli otáčaniu, ale mal taky zlý spánok, že musela som ho vziať k sebe do postele, napriek všetkým mojim zásadám proti, a tak monitor dychu stratil význam.
@jany205 este používame pri treťom. Mala ma 5 mesiacov a spi skoro stále na bruchu. Funguje normalne monitor. Stalo sa asi 3x ak sa silno pritlačila bruškom tak zapípal ale hned ako sa odtiahla prestal.
mame snuza pico, odporucam.