Monitor dychu pod hniezdom

9. dec 2024

Ahojte. Prosím Vás používali ste niekto monitor dychu tak, že ste ho dali na matrac a na to potom hniezdo? Bojím sa, že ak ho dám pod matrac na ktorom bude ešte aj hniezdo a bábätko v spacom vaku, tak nebude správne fungovať. Zároveň som ale čítala už aj to , že monitor musí byť na tvrdom podklade a tým pádom ho nie je vhodné umiestňovať na matrac. Čakám prvé bábätko takže som dosť stratená 😅 a zrovna toto by som ozaj nechcela zanedbať.

anjelicek26
10. dec 2024

My mame owlet sock ako monitor dychu a funguje uplne vsade bez ohladu na pocet vrstiev vratane kocika... ono babatko ma na zaciatku tri kila a fakt by som sa bala, ze budu falosne poplachy, lebo ho nenasnima - hlavne kombinacia madrac, hniezdo, spaci vak je velmi vela... mali sme kedysi nanny a teda museli lezat maximalne na madraci, nic uz medzi tym... nad 10cm to proste neda...

really8
10. dec 2024

Mali sme normalne pod matracom na tom hniezdo a dieta v perinke. Fungoval normalne

andrea2323
10. dec 2024

Súhlasím s @anjelicek26, ja keď som dala pod matrac a na to ešte hniezdo alebo zavinovačku robil mi falošné alarmy.. dalo by sa ti jedine zvýšiť si citlivosť (ak máš takú možnosť) a dobre otestovať.. Ja osobne neverím tomu, že to môže byť dobre merané ak sú tri vrstvy medzi tým, veď tie detičky sú na začiatku tak malé. Nakoniec sme to vyriešili tak, že všetky veci ako zavinovačky hniezda som vyšmarila preč.. malý spáva od začiatku len v tenkej ulite a potom vaku.

nyphadora
10. dec 2024

Pri monitore dychu mas navod, ako a kde ho umiestniť, tiez aka ma byt hrubka matraca. Dcera mala do pol roka koš na spanie a asi 4cm matrac, monitor bol pod. V postielke ho ma na matraci - preloženu perinu a hniezdo, spi sa jej dobre, alarm sme nemali nikdy, jedine keď sme ho zabudli vypnuť.

3petka
10. dec 2024

Treba vyskúšať. Ja som to mala takto v pôrodnici (babysense). Bolo že monitor vyhrevna podložka ( predcasniatko) matrac a dieťa v perinke.
Bola som sa niekoľko krát sťažovať že to takto nefunguje. No nejak nepomohlo, musel byt v teple, tak som bola ako na ihlách.
Ale zase aj keď som mala doma monitor tak som tomu nejak neverila a chodila ho kontrolovať a to aj pri prvom synovi tak aj pri tomto druhom.

lelelienka
10. dec 2024

Mali sme monitor pod matracom a maly spal v hniezde, fungovalo to uplne normalne, ved keby to nefungovalo tak by ti pipal alarm.

saxana000
10. dec 2024

Mala som ho pod matracom na matraci spanielsku deku na tom hniezdo v hniezde malu v perinke a monitor isiel na 100%. Babysence2