Monitor dychu po synovi - treba ho preprogramovať?

vamaja
30. máj 2019

Ahojte. Chcem sa spýtať mam monitor dychu po starsom synovi. Onedlho budem rodit a chcem ho znova vyuzit,ale znama mi hovorila,ze ho treba preprogramovat,alebo si mam kupit novy. Ak ho chcem prerogramovat kto to robi,alebo ako? Nevyznam sa v tom. Ďakujem za radu.

sapetka
30. máj 2019

@vamaja nic netreba programovat, aspon ak myslime ten isty dve dosky pod matrac napojene na vysielacku

vamaja
autor
30. máj 2019

@sapetka ano to som myslela

sapetka
30. máj 2019

@vamaja tak to sa nic neprestavuje/neprogramuje. Date do postielky a pouzivate. Vasa znama nerobi v IT oblasti zjavne rada programuje🤣

dominika_sk
30. máj 2019

@sapetka tak to vobec nie je pravda, že date do postielky a hotovo ! vola sa to kalibracia a robi sa to každy rok, respektive po každom dieťati.
@vamaja aka je to značka?

83lenka83
30. máj 2019

@vamaja kalibracia stoji cca 150€ takze sa oplati kupit novy monitor dychu

brigit8
30. máj 2019

@vamaja kalibrovat treba, hlavne po 2 rokoch, preto je riziko kúpi po záruke, ale ak ste ho nikomu nepoziciavala, tak by som to ja osobne neriešila, ak vám hlavne fungoval správne....

dominika_sk
30. máj 2019

@83lenka83 ja keď som volala do jablotronu kvoli nanny povedali mi že sa to posiela do čiech a stoji to 1000czk

sapetka
30. máj 2019

@dominika_sk tak s tymto som sa nestretla poziciavala som nas aj my sme mali oozicany a fungoval bez zbytocnosti🤷‍♀️

dominika_sk
30. máj 2019

@sapetka fungovať mohol, ale nahoda je blbec.

kliatana
30. máj 2019

Treba ho vyskusat a ak bude fungovat, tak s nim netreba nic robit!

larisalarisa
30. máj 2019

My sme používali monitor skoro 7 rokov....samozrejme nie vkuse....ale tri deti ...nič sme neprogramovali....len pouzivali

andrejka1974
30. máj 2019

Treba ho len vyskúšať a ak pôjde nieje žiadny problém ja som monitor používala pri 4 deťoch do 3 rokov nič som s nim nerobila a funguje stále

83lenka83
30. máj 2019

@dominika_sk bola tu uz nejaka diskusia a tam to jedna mamicka zistovala, neviem aku znacku ale stalo to 150€

dominika18muc
30. máj 2019

@dominika_sk ja som sa práve dočítala že ten nanny sa nedá nakalibrovať, že treba kúpiť len tú dosku novú a tá stojí 37 €

dominika_sk
30. máj 2019

@dominika18muc kedysi sa to dalo, dostala som použivany nanny a riešila som to priamo v jablotrone. Potom som si to rozmyslela lebo maly spal so mnou v posteli tak som kupila snuzu. Ale išlo to určite

sandra49
1. jún 2019

@vamaja a to centrum križovatka alebo tak nejako sa to vola? Som tu pred par dnami čítala.. Ze za 10e robia kalibráciu. Alebo aj v lekárňach robievaju. Aj ja potrebujem aktuálne informácie a tiež som sa moc k tomu nedopatrala.