Ahojte maminy, chcem sa poinformovat tie ktore mate plienkove monitory dychu, su podla vas spolahlive ? Ak ano, ste spokojne, aku znacku odporucate ? Dakujem
@domininini pri synovi robil falosne poplachy a dcerka to nejako nezniesla.vzdy sa strasne vrtela ked som jej to pripla.pouzivala som naozaj len prve dva tri mesiace ked sme isli niekam na noc a nemala som klasicky monitor.ak by som mala predcasniatko alebo babatko s nejakym problemom tak odporucim..aj do kocika a pod.radsej falosny poplach ako problem..ale inak je to dost nepresne
My sme mali snuzu a boli sme spokojni. Parkrat sa nam zosmykla kym sme sa ju naucili davat ale inak za mna vyborna vec
Ja som mala snuzu, ako doplnok ku klasickemmu monitoru, kedze syn mal problem s apnoe a klasicky monitor dychu je podla mna omnoho lepsi.
Mne hlavne vadilo to, ze ked som uspala dieta kojenim na prse, prelozila ho a kym som monitor zapla, zobudil sa😕. Druha nevyhoda bola, ze bol pouzitelny, len kym sa syn v spanku nehybal. Lebo ked vyrastol, zacal sa v spanku mrvit, pretacat, tak zmenou polohy prestal monitor priliehat k telu, nedetekoval dych, spustil sa alarm a dieta bolo hore...
Ale ako doplnok, ked sme boli na chate alebo mi spal cez den mimo postielky to bol fajn, taka istota pre mna. Ale kebyze nema tieto prihody, tak nad kupou neuvazujem.
nie nie su, nakolko ak sa hybe podlozka, auto, ci dieta nezachuti nedychanie ale vnima ten pohyb okolia, osobne ho odporucam len ak ma dieta problem s dychanim a ak nemoze byt v postielke ba podlozke