Monitor dychu do kočíka

only_ka
21. jan 2024

Ahojte, ma niektorá z vás skúsenosti s monitorom dychu, ktorý spoľahlivo funguje aj v kočíku?

natalia2007
21. jan 2024

@only_ka v kociku? Ved to si neviem predstavit, pohyby toho kocika mozu "mylit" ten monitor dychu. Ci mozno taky co sa pripne na plienicku? Alebo je aj taka ponozka co meria zivotne funckie.

janai1
21. jan 2024

owlet

ja_mama
21. jan 2024

Ked som davala spat dcerku na balkon tak som dala do kocika normalne podlozku z babysense. Mala som ten monitor s 2 podlozkami takze kym sa v postielke velmi nepresuvala, jednu mala v postielke a druhu v kociku.

kacena4
21. jan 2024

ziadny, nakolko monitor funguje na otrasoch/pohyboch dietata a kocik sa hybe...

tinkavvv
21. jan 2024

Owlet ponozka

gvenduska
21. jan 2024

Do kočíka
To čo už je za výmysel

zorkahorka
21. jan 2024

Pre boha, baby neprezivajte zas to materstvo az tak 🙈 v kociku sa dieta natriasa...

tinkavvv
22. jan 2024

@zorkahorka nesud. Vela deti ma kadejake zdravotne problemy, predcasne narodene, kde nieco taketo dokaze zachranit zivot.

natalia2007
22. jan 2024

@zorkahorka poznas ju ked tvrdis ze to materstvo velmi preziva? Poznas dovody, preco potrebuje monitor dychu?

nikiki29
22. jan 2024

@only_ka ak je kočík v pohybe a nie odstavený na terase, tak jedine Snuza na plienočku alebo Owlet na nohu 😊

timea301196
22. jan 2024

Ja som dával dcére klasicky baby Sense keďže ma dve podložky jednu mala v postieľke a druhu v kočíku v izbe vonku nie.. (predčasne narodená)

ingrid2304
22. jan 2024

@only_ka Mám doma monitor dychu, ktorý má dve podložky. Jedna väčšia do posieľky, druhá menšia do kočíka. Používala som aj doma počas spánku v kočíku, aj vonku počas kočíkovania.