Ahojte, ma niektorá z vás skúsenosti s monitorom dychu, ktorý spoľahlivo funguje aj v kočíku?
owlet
Ked som davala spat dcerku na balkon tak som dala do kocika normalne podlozku z babysense. Mala som ten monitor s 2 podlozkami takze kym sa v postielke velmi nepresuvala, jednu mala v postielke a druhu v kociku.
ziadny, nakolko monitor funguje na otrasoch/pohyboch dietata a kocik sa hybe...
Owlet ponozka
Do kočíka
To čo už je za výmysel
Pre boha, baby neprezivajte zas to materstvo az tak 🙈 v kociku sa dieta natriasa...
@zorkahorka nesud. Vela deti ma kadejake zdravotne problemy, predcasne narodene, kde nieco taketo dokaze zachranit zivot.
@zorkahorka poznas ju ked tvrdis ze to materstvo velmi preziva? Poznas dovody, preco potrebuje monitor dychu?
Ja som dával dcére klasicky baby Sense keďže ma dve podložky jednu mala v postieľke a druhu v kočíku v izbe vonku nie.. (predčasne narodená)
@only_ka Mám doma monitor dychu, ktorý má dve podložky. Jedna väčšia do posieľky, druhá menšia do kočíka. Používala som aj doma počas spánku v kočíku, aj vonku počas kočíkovania.
@only_ka v kociku? Ved to si neviem predstavit, pohyby toho kocika mozu "mylit" ten monitor dychu. Ci mozno taky co sa pripne na plienicku? Alebo je aj taka ponozka co meria zivotne funckie.