ahojte maminy,
chystam vybavu pre prve babo a rozmyslam nad monitorom dychu. byvame v poschodovom dome. v noci sa bude spat hore, pocas dna budeme fungovat dole = budu dve postielky. - hore a dole. moc sa mi nepozdava monitor halo snuza, lebo ked sa babo pretaca, tak to nefunguje spolahlivo. rozmyslam nad monitorom, ktory ma jedno zariadenie - pripadne aj opatrovatelku a dve podlozky - a tu sa chcem opytat, ci sa daju tie podlozky nainstalovat na 2 rozne postielky - t.j. presuvat budem iba to zariadenie. ak sa to da, trci z kazdej podlozky nejaky kablik , aby som nemusela manipulovat pod matracom?
pripadne ako ste to riesili vy, ked babo spavalo v dvoch postielkach?
dakujem
suuzi
aj ja mam baby sense II a jednu platnu mam u rodicov a druhu doma. Pri kupe tvrdili, ze jedna staci tak pol roka, ale dvojcata budu mat rok a s tale nam jedna staci a to su teda zive deti 😉 a baterky vydrzali 9 mesiacov
aj ja som mala jednu platnu doma a druhu u rodicov a prenasala som len to zariadenie.🙂
dakujem VAm krasne, este otazka - treba platnu aj do kocika? ak tam bude babo spat, tak asi ano? to budem musiet kdesi na bazosi zohnat asi tretiu platnu 🙂 alebo do kocika netreba?
este druha otazka, kdesi na forach som citala, ze platnove monitory dzchu treba raz za ca. 2 roky prekalibrovat - pise sa to naozaj v navode? pytam s apreto, ci ma zmysel kupit baby sense II z druhej ruky - kuknete mi prosim v navode?
dakujem pekne
suuzi
dakujem vam za info, nasla som na nete navod, tak som si ho trochu citala a bolo tam napsiane, ze ked je babo starsie, tak treba dat obe podlozky do jednej postielky - naoyaj to treba? s jednou podlozkou to nebude fungovat? bude? alebo tam ide iba o to, ze ked sa babo odkotula na iny koniec postele, aby to nezacalo pipat?
@suuzi do kociara netreba, ale ja som ho tam mala, lebo maly mi cez den spal iba v kociari. a dve platne len ked bude babo vacsie, lebo sa uz kotula, ale tak syndrom byvava do polroka, tak ja som to uz dala s postielky von
ok dakujem pekne🙂
@suuzi ja budem mat malu cez den v koliske pri sebe dole a v noci bude spat hore s nami vo svojej postielke (aspon dufam, ze bude chciet spat v tej postielke 🙂 ). a mame monitor Agelcare s jednou podlozkou. tiez som riesila, ci nebudem potrebovat dve, ale ked ju budem mat dole v koliske, tak ju budem mat pod dohladom. koliska je navyse na kolieskach, takze by to snad nemal byt problem... ale uvidim, co ukaze prax, mozno budem musiet kupit este jednu podlozku, ak zozeniem... 🙂
VSETKYM DAKUJEM ZA ODPOVEDE.
ESTE OTAZKA - CHCEM SA OPYTAT K POLOHOVANIU BABATKA.
docitala som sa, ze babatko sa ma v spanku polohovat, aby nemalo zlezanu hlavicku.
existuju take polohovacie valceky, polohovacie hranoly a este existuje aj vankusik s dierou proti splosteniu hlavicky.
co sa vam z toho osvedcilo?
ja mam trochu spolstenu hlavu vzadu a nerada by som, aby moje deti mali tiez. stacia tie valceky/hranoly, alebo ardsej aj ten vankusik?
druha otazka, ked bude babatko lezat medzi valcekmi, pripadne na tom vankusiku, bude monitor dychu fungovat/snimat?
vankusik
http://www.babyrecenzie.sk/clanky/detail/Baby-Moon-Pillow-vankusik-proti-prelezaniu-hlavicky-babetka-36/
polohovaci hranol
https://www.modrykonik.sk/bazar/monitory-dychu-elektronicke-pestunky/ykwq/polohovaci-vankusik-proti-prelezaniu-hlavicky/
dakujem pekne
suuzi
ahojte, tak som zistila, ze monitory dychu aj poziciavaju - v BA konkretne tu
www.chrapanie.sk
Buona Notte, spankove laboratorium
Čajakova 34, 83101 Bratislava
ca 6 eur mesacne, maju nanny od jablotronu.
@suuzi baby sense II jednu tu platnu som mala v postielke a druhu v kociari,. trcal kablik, takze spod postielky trcal a prenasala som len to zariadenie 🙂 a bola som velmi spokojna. dokonca tam baterky vydrzali 8mesiacov 😀 😀