Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na monitor dychu babysense 2, ako funguje. Hlavne ma teda zaujíma či nevadí, že má bábätko v postieľke vysoký, hrubý matrac, či podložka zachytí dýchanie aj cez takýto matrac. Vopred ďakujem za odpovede 🙂
Pouzivala som pri dcere ked spavala v postielke, mam ten klasicky s dvoma velkymi platnami, aj ked dcera cestovala po postielke skvele to vsetko zachytilo. Madrac sme mali klasicky 8 cm polokokosovy. Za mna odporucam, velmi som sa bala ked bola malicka, kedze mam velmi hlboky spanok a len tak ma nic nezobudilo...
@slniecko1989 ďakujem veľmi pekne 🙂
@slniecko1989 prosim ta a ako sa vypína ? Ked maleho vyberiem tak ja stále vyberám baterky a je to fakt na nervy :D neviem ako ho vypnúť aby nepipal keď maleho vyberiem
My sme ju mali podložka je super ☺️ ale matrac mame klasický treba si nájsť od výrobcu do akej hrúbky by signál mal prejsť ... Pokial sa bábätko nepretaca na druhu stranu postele ( nezachytilo pulz srdiečka a spustil sa alarm) tak je podložka úplne super! Neskor cca okolo 8-9 mes. Sme ju dali uz do krabice ☺️