Monitor dychu a zvuku 2v1 Angelcare AC 601 a AC 401

majrab
12. máj 2016

ahojte poradte kupit monitor dychu s jednou alebo dvoma platnami? Ktory je lepsi? Chcela by som ten 2 v 1, kedze byvame v dome a budem spokojnejsia ak bude mat maly pri sebe aj baby pestunku 🙂

majrab
autor
13. máj 2016

Nikto nic?

jamabe
13. máj 2016

My sme mali Anglecare 401 s 2 platňami... Super, boli sme spokojní...
Inak je tu už pár tém o tejto značke, pohľadaj 😉

majrab
autor
13. máj 2016

@jamabe hladala som, ale len cez mobil a teda z roku 2012 a starsie mi naslo

ikissedagirl
13. máj 2016

@majrab My sme mali 601-ku a boli sme spokojni. Najma sme ocenili nastavitelnost citlivosti, hlavne ked babo na zaciatku nevazi ani 3kila a volbu frekvencii, lebo obcas sme chytili aj susedovie vysielacky :D
Mali sme dvojplatnovy monitor a to bolo fajn, lebo sme platne zo zaciatku presuvali pod matracom podla toho, kam sme ukladali babo. Dosah nam stacil v byte do tretej miestnosti a v hoteli nam dociahol z izby do restauracie na medziposchodi. Ukazovatel teploty nam nechybal. Ved hadam citim ci je v spalni teplo/zima a ked ma babo studeny nostek, prikryjem ho. Kedze sme mali iba jeden z tychto dvoch, neviem porovnat. Cakame druhe babo a planujeme monitor pouzivat zas. Ak ta zaujima este nieco, kludne sa pytaj.

majrab
autor
13. máj 2016

@ikissedagirl dakujem 🙂 taak tu to nehrozi chytit inu vysielacku, nase bude jedine babo v dedine 😀

ikissedagirl
13. máj 2016

@majrab tak nemusi to byt len detska vysielacka. semtam sme ladili aj nejake radia ;)

majrab
autor
13. máj 2016

@ikissedagirl 😀 waaw tak uvidime co naladime my

marina3
13. máj 2016

my sme mali s dvoma platnami a velka spokojnost....obidve deti som na tom mala az kym nesli do velkej posteli, tak synator vyse 2roky uzivania a dcerka zatial rok a pol a dosah tiez dobry ma, kedze byvam v dome tak na koniec zahrady pocujem

majrab
autor
14. máj 2016

@marina3 dakujem 🙂