Zienky chcem sa spýtať ake mate skúsenosti s monitorom dychu Babysense 2pro chceme si ho kúpiť,ale vela recenzii o tom nieje,dakujem
Odporucam, vyborna vec, ziadne.falosne.poplachy. Treba si.len zvyknut zapinat a.vypinat pri vkladani a vybwrani.dietatka, ale.my sme velminspkojni. Podla.mna.top.na.trhu
Ja som nasla len dobre recenzie nan, dneska som ho akurat objednala, aktualne najlepsia cena je v Brendone
Tiež som bola spokojná. Nikdy sme nemali falošný poplach, jedine, keď sme na pipač zabudli my. Mali sme ho asi pol roka, pretože mi ho v pôrodnici (BB) ponúkli do prenájmu (za poplatok asi 20 - 30€, presnú sumu si nepamätám). Potom sme ho vratili. Ty nemáš takú možnosť?
Mame aj my aj možnosť pozicania stoji to 36€na pol roka,ale mne sa to zda malo len pol roka tak preto sme si chceli novu
@maris57 tiež sa mi to zdalo málo na pol roka, tak sme si to predĺžili na ďalší pol rok, ale už sme ho nevyužili, pretože malý začal sedieť - stáť a loziť, tak bolo už veľa tých zbytočných pípaní (a menej spánku v postieľke). Maličký bol resp. je predčasniatko, preto sme nechceli nič podceniť, ale pol roka naozaj stačí.
Ďakujem za každý Váš názor, dnes sme si ho objednali z Brendonu, tak dúfam, že poslúži
Ahojte baby, aky je rozdiel medzi tymto a babysense7? Mate aj s tymto monitorom nejake skusenosti? Dakujem pekne
Ja som velmi spokojna.ziadny plany poplach..rozlozila som tie dve platne po celej dlzke postielky 🙂