Ahojte, v januári sa nám narodí malá a chcem sa spýtať aký máte názor na monitor dychu, či kupovať alebo nie alebo investovať do kamery do postieľky
@simik8943 oboje
Monitor dychu áno, a kameru som nemala ani teraz nechcem, mam len odposluch ak som v inej miestnosti ako dieťa, takú vysielačku.
@simik8943 ja mám aj aj a teda za mňa monitor určite áno a mne aj kamera veľmi pomohla aj ľutujem že som ju nekúpila skôr, máme záhradu a malý vedel spať v istom období len vo vnútri v postieľke
Kameru so zvukom a signalizaciou (najprv len vysielacku) sme mali a mame nachystane aj teraz, monitor dychu nie. Jedine, ak by mali deti nejaky problem. Ked sa dusili alebo nieco, pocula som to cez reproduktor.
Obe veci na áno.
Monitor dychu mi v prvých mesiacoch umožnil kľudný spánok a kamera je super, využívame denne.
@simik8943 ja som mala vždy monitor dychu určite je to nutne mne zachránil život synovi a zároveň som mala k tomu aj vysielačku takže som ho počula aj s inej časti domu
@simik8943 monitor dychu sa da v nemocnici akoby "prenajat" neviem ci v kazdej treba sa informovat alenja som rodila v Saci a tam sa to dalo vyslo to 6 eur na mesiac. Takze ak nechcete mat vysoke vydavky skuste takto.a kameru mame taktiez neviem si bez nej predstavit byt v klude bez nej :D
Kamera je podla mna zbytocna blbost, do izby sa kedykolvek pozriem, ale bez monitora si to neviem predstavit, clovek tak nejak pokojnejsie spava.
@simik8943
my sme mali monitor pri oboch drobcoch pozicany s porodnice a rodila som v bardejove a vo vranove
myslim ze je to lacnejsie ako kupovat
takze by som sa urcite pytala ci je taka moznost
@simik8943 1.urcite ano 2.urcite ano
Oboje sú dobrými pomocníkmi
Ja som najskôr monitor nechcela ale ked sme boli v pôrodnici o niečo dlhšie kvôli apnoe (z ničoho nič prestával dýchať a celý modrel) tak narýchlo priateľ utekal kupovať kým sme boli v pôrodnici. A kamera je úplne na niečo iné tu mame klasickú interiérovú Tapo kameru rozoznáva plač ma nočný rezim čiže žiadna predražená pestúnka. 🙂
@simik8943 podla mna treba aj aj. Kamera splna iny ucel ako monitor.