Ahojte, ja som úplne "prepadla" módnym hitom pre najmenších, veľmi sa mi páči, keď je dieťa hoci jednoročné krásne oblečené a "ladí" mu to... 🙂 Má tu ešte niekto takýto "problém" 🙂
Snad sa to paci, to este neviem.... 😅 Hlavne mame sa paci najviac 🙂
tak ja som na tom podobne,nemozem odolat niektorym veciam 😉
luci neboj nie si sama.... aj ja... 😉
Malému dietatu je to jedno ci je modne oblecené, lucka pre teba je to problém ze ti to ide velmi do penazi? 😅 Kto na to ma a zarobi si na to preco nie? 😉 Tiez sa mi paci oblecenie pre deticky napriek tomu ze minam na malu, nie som ochotna vyvalit za tie veci hocijaku sumu a za 2-3 mesiace je to uz malé. 😒
Chces sa tu bavit co je posledny najnovsi trend pre deti a kto co kupil pre dietko, spravne to chapem? 😵
Ja som napr. stara zavislacka na drazbach na Ebay, su tam krasne znackové vecicky a lacnéééééé 😀 😉
my ked ideme von tak malá tiež ladí 😀 ,doma to nemá zmysel...teraz je v obchodíkoch neskutočne veľa krasnych vecí pre deťuše 😉
ja som pred týždňom dostala od švagrinky z UK veci pre deti, no, nič ma nedokáže potešiť viac...
Staci kuknut moj album ako som sa vytesovala a obliekala si babiku, ale pochopila som ze nestaci len aby boli vecicky znackové a krasne ale hlavne praktické, takze od miluckych saticiek som presla na rifle na traky s rozopinanim medzi nozkami aby sa lahsie dala vymenit kdekolvek plienka a ked malu zvidnem aby nemala holy chrbatik lebo saticky su rozkosné ale vsetky idu hore... 😀
Next je parada aj vela Francuzskych znaciek ktoré su navyse aj praktické. 🙂
mam doniesla sestra veľa krasnych vecí Disney zo zahran. ked bola 70% zlava a kupovala aj väčšie čísla a za pár korún,tu u nas nikdy akcie nebyvaju a už vôbec také veľké....tomu ebay ja nerozumiem,už som tam kuk 😅
myw, a to je Kaya ešte maličká.... Ja si teraz neviem predstaviť, že by Chiara išla na prechádzku v bielych nohaviciach s rružovým páskom a ružovým tričkom, moje prasiatko 😀
Na Ebay je treba mat platobnu kartu a su to vacsinou drazby. 😉
Ja kupujem v H&M, potom Franc. zn. ako Obaibi, Okaidi, Petit bateau, ale kupujem obcas aj v C&A. Bohuzial na butiky ako Dior nemam aj ked zijem v zahranici... 😀
No zatial este ani nestvornozkuje ale pomaly uz to pride... 🙂 zatial nemam problém ze spinavé kolena a tak. 😀 Ale uz aj tak som zacala davat rifle miesto bielych pancusiek so satickami... 😀 😅
mywiel to má na 47 foto tvoja malinká také koleso do vane na kupanie? vidím to prvy krat a je to super....a máte krasnu detskú izbu a aj Kayka je zlatučká...
Mon. to sú také jednorazovky tie biele veci aj u vas? naša ani nebehá .. 😀
mikalove dostat to aj na Slov. holky to riesili v Julovkach. 😉 Dakujem. 🙂
mikalove, už sú jednorázovky.... 😀 😀
biele pančušky má len na spanie 😀
Ja mám tiež ten "problém" 😀 aj keď dosť nosí malý von na zašpinenie tepláky aj tie musia ladiť s vrchom, tak keď ideme niekam tak si to užijem a vyobliekam ho, ako malého frajera 😵 a jemu sa to páči, dokonca si už vyberá čo si chce obliecť aj v obchode si vyberá oblečenie a hlavne keĎ mu poviem aký je velký fešák tak si to nechce dať zo seba dole 😀
...aj keď som dostala korunky na sviatok nech si niečo kúpim prišla som s plnou kabelou detských vecí 😀 ja nedokážem odolať a radšej kupujem jemu ako mne, pri ňom už chodím jak chudera 😅 😀
...ale samozrejme dbám na to aby nemal holý chrbátik a nebolo mu zima 😉
dadka, podobne, deti ako zo žurnálu a maminka, no comment 😅 😅 😅 😀
Dadka tak som na tom podobne, ja tiez peniaze co dostanem na vianoce a narodeniny minam na malu... 😀
Ale kupujem aj vela hraciek lenze uz som to stopla lebo zachvilu to nebudem mat kam ukladat, a saty v krabiciach roztriedené v skriny podla velkosti uz tiez by som si mala zaobstarat pomaly druhu skrinu len pre malu... 😅
ked tym deťom všetko sadne s nami je to horšie 😅
jo baby mojmu jedno co oblecem len ja musim stale fukat hlavu lebo ze on chce uces......a musim dat aj tuzidlo aj lak normalne 😀
inak satniky maju kazdy svoj vlastni aja nemam kde davat veci 😅
Takže je nás viac takých pošahaných 😀 mne už každý nadáva, ale čo mám robiť keď mne sa pre mňa nič nepáči, alebo mi to nesedí tak kúpim malému a hotovo 😀
Mojej nie rukavy su dlhé a niekedy uzke stehienka podobne, moj pampusik no... 😀 😵 o topanockach ani nevravim kolko som vyhodila penazi ziadne jej nedrzia zatial, obtrie nozky a su dolu.
Amatula ja keď holím tatovi hlavu, tak musím aj malého "holiť" a s penou 😀 on chce byť ako tato 😀
to mi hovor´,v lete len striham a musi mat ucesy,,no des...ked budu obaja taki,,horsie ako baby 😀
amatula, podobne, kohútik na hlave, alebo strapaté vlasy, košeľa, svetrík.... 😀
okolo nas stala chodí na bycikliku taky maly chlapček a vkuse si kontroluje vlasy,furt sa na nom smejeme 😀
😀 veru niekedy sú tí chlapci horší ako baby 😀
hej,vecicky su krasne,len aby to malo aj ucel a pacilo sa to aj dietatu-nie len mame 😎