Maznáčik na spanie

zabina27
14. jan 2015

Odkedy ste dali bábätku plyšového maznáčika na spanie? Náš malý sa večne tak zatúli k vankúšu, keď zaspí na posteli, keď ho preložím do postieľky, tak sa "zatúli" k tým tyčkám 🙂 tak nad tým rozmýšľam, že mu dať niečo mäkkučké na pritúlenie 🙂

emma_932
14. jan 2015

@zabina27 moj maly mal "cucaci vankus". ked som isla do brendonu, vzdy som kupila 5-6 vankusov a do par tyzdnov boli "spapane". 🙂 nechcel nic, ani dudel, ale tie vankuse mali neskutocny uspech 😉

katkavan
14. jan 2015

Moje deti majú take jemne plyšove hračky🙂 určite mu nieco kúp🙂 pekne majú aj v kiku 😀

mackap75
15. jan 2015

Moj malý zaspáva s plienkou 🙂, má aj mojítka s jemného plyšu ale aj tak je najlepšia plienka 😀. Mojítka sa dajú kúpiť aj v Tescu .

simca06022011
15. jan 2015

Myslím, že to všetky deti sa k nejakej "opore" prikotúľajú alebo nejakým spôsobom prilepia.. my máme žirafu... ružovú... na dĺžku skoro postielky.. tak k tej sa dokotulala.. ale namlo to dlhe trvanie 🙂 prikotula sa nakoniec k druhej strane :P Ale skusit mozete 🙂))

mickao
15. jan 2015

@mackap75 Moj tiez, ked bol mensi, tak zaspaval s latkovou plienkou. Mal ju velmi rad. Kazdy tyzden som mu ju menila za cistu. Vzdy, ked zaspaval, tak si ju dal na tvaricku.

evka8756
9. feb 2015

Ahoj, určite plyšovú hračku ,mäkkú a prítulnú môj tip http://www.mojanjelik.sk/k/hracky/ sú nadherné,hudobné,prítulné..... 🙂

radka168
9. feb 2015

Ahoj,moj trojrocny syncek od malicka zaspava so spanielskou dekou,chyti si jeden koncek na tej deke,ten jeho oblubeny a hned spinka,skusali sme aj mojkacikov plysakov,ale on stale chce svoju deku,

evka8756
23. feb 2015

Nádherné plyšové hračky značky Happy horse http://www.mojanjelik.sk/k/hracky/ Krásne,prítulné aj hudobné 🙂

vierkac
23. feb 2015

jednoznacne. my sme davali uz od zaciatku pritulnicka, ale najprv nemal velky uspech. Ale ked mal 5 mesiacov, dostal od kamosky plysovu ovcu a to bola laska na prvy pohlad. Bez nej by asi ani nezaspal, nedajboh aby sme ju niekde zabudli. Periem len tajne a rychlo susim, nosim hodinu pod trickom, aby trosku "napachla" ludskym telom. Dietatko ma pocit istoty, ze nieco blizke a zname je pri nom 😉 😵

moni244
23. feb 2015

Moja dlho ignorovala moje pokusy davat jej nieco nabspanie, az som raz vytiahla moncicaka, nie toho stareho, ale tie novsie a odvtedy spi s nim a od Vianoc sa k tomu pridal Olaf

mirkita
23. feb 2015

ja myslim ze nie kazde dietra si vie tvorit vztah k maznakovi...nas az ked mal vyse 2 rokov,skoro tri, oblubil si na spanie plysaka,ale to tiez nie tak ze kazdu noc a jedneho 😀 teraz ked ma vyse 4 r,prisiel na chut detskej decke a dostal jedneho angry bird-a tak to su teraz jeho partaci...ale inak oproti neterkam si netvori ziadny specialny vztah k podobnym veciam...

jadeka
23. feb 2015

@vierkac ahoj, u nas tiez pri najstarsom od malicka zabodovala ovečka ,uz má 6 rokov a stale s nou chodi a nedopusti na nu 🙂

sisasofi
23. feb 2015

Ja som už do pôrodnice šla s rozkošnou oranžovou žirafkou (20cm) a malá ju po pôrode dostala do postieľky. Žirafka mala takmer takú istú veľkú hlavu ako dcérka. Dávala som jej ju stále do postieľky, postupne si ju vedela uchopiť a odvtedy ju vláči všade. Výlety, dovolenky, návšteny, nákupné centrá, škola a teraz je prváčka, tak ju potajme nosí v taške aj do školy. Jednoducho láska veľká. Pre istotu som kúpila ešte jednu takú istú , avšak tú nechce. Chce len svoju, už poriadne nedrží krk - padá, miestami vyšúchaná, často praná. Ale jej miláčik...

lady511
23. feb 2015

@zabina27 ahoj,,naša dlho nemala nič oblubené,,až raz jej kupil muž v jednote takého havka ,,čo vyzerá ako kabelka,,a s tým aj do školky alebo ked ideme na dlhšiu návštevu vždy musí byt pri nej 😉

julisalove
8. nov 2015

@zabina27 moja mala mala hniezdo v postielke ale ked uz mala vyse roka, zacala sa snazit ho rozvezovat a raz ked som jej ho davala po prani do postielky tak sa s nim zacala tulit. Zacala obzuvat tie snurky tak som to uz naspat nezavazovala ale nechala som jej to len tak... Teraz ma dva a pol a hniezdo je uz take jemnucke ako vankus a bez neho zaspat nevie. Aj ked sme isli ku svokre na tyzden tak sme ho brali so sebou lebo bez neho nezaspi

ivana_t
8. nov 2015
Používateľ ivana_t je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivana_t.

my mame taku sovu chutnu 🙂 a teraz bez nej nie a nie zaspat

klodyka76
8. nov 2015

my máme odmalička mojenku (plienku) a k tomu nejakého plyšáka......plienky striedam dve rovnaké aby nemal problém 🙂 .....a plyšáčikov si už teraz ked je väčší vyberá sám.....ale asi 2 roky sme mali takého havina a bez toho by ani nezaspal

vilkokatka1213
12. aug 2016

prosim, nemate niekto pampers hrocha?zhanam druheho koli skolke, lebo bez neho nezaspi mala a mam obavy, ze toho jej, ked zabudnem doma,alebo v skolke, nezaspi. doteraz bez neho nezaspala, vzdy, ked ho zapatrosi, je doma pohroma,kym ho najdeme. dakujem