Odkedy ste dali bábätku plyšového maznáčika na spanie? Náš malý sa večne tak zatúli k vankúšu, keď zaspí na posteli, keď ho preložím do postieľky, tak sa "zatúli" k tým tyčkám 🙂 tak nad tým rozmýšľam, že mu dať niečo mäkkučké na pritúlenie 🙂
Moje deti majú take jemne plyšove hračky🙂 určite mu nieco kúp🙂 pekne majú aj v kiku 😀
Moj malý zaspáva s plienkou 🙂, má aj mojítka s jemného plyšu ale aj tak je najlepšia plienka 😀. Mojítka sa dajú kúpiť aj v Tescu .
Myslím, že to všetky deti sa k nejakej "opore" prikotúľajú alebo nejakým spôsobom prilepia.. my máme žirafu... ružovú... na dĺžku skoro postielky.. tak k tej sa dokotulala.. ale namlo to dlhe trvanie 🙂 prikotula sa nakoniec k druhej strane :P Ale skusit mozete 🙂))
Ahoj, určite plyšovú hračku ,mäkkú a prítulnú môj tip http://www.mojanjelik.sk/k/hracky/ sú nadherné,hudobné,prítulné..... 🙂
Ahoj,moj trojrocny syncek od malicka zaspava so spanielskou dekou,chyti si jeden koncek na tej deke,ten jeho oblubeny a hned spinka,skusali sme aj mojkacikov plysakov,ale on stale chce svoju deku,
Nádherné plyšové hračky značky Happy horse http://www.mojanjelik.sk/k/hracky/ Krásne,prítulné aj hudobné 🙂
jednoznacne. my sme davali uz od zaciatku pritulnicka, ale najprv nemal velky uspech. Ale ked mal 5 mesiacov, dostal od kamosky plysovu ovcu a to bola laska na prvy pohlad. Bez nej by asi ani nezaspal, nedajboh aby sme ju niekde zabudli. Periem len tajne a rychlo susim, nosim hodinu pod trickom, aby trosku "napachla" ludskym telom. Dietatko ma pocit istoty, ze nieco blizke a zname je pri nom 😉 😵
Moja dlho ignorovala moje pokusy davat jej nieco nabspanie, az som raz vytiahla moncicaka, nie toho stareho, ale tie novsie a odvtedy spi s nim a od Vianoc sa k tomu pridal Olaf
ja myslim ze nie kazde dietra si vie tvorit vztah k maznakovi...nas az ked mal vyse 2 rokov,skoro tri, oblubil si na spanie plysaka,ale to tiez nie tak ze kazdu noc a jedneho 😀 teraz ked ma vyse 4 r,prisiel na chut detskej decke a dostal jedneho angry bird-a tak to su teraz jeho partaci...ale inak oproti neterkam si netvori ziadny specialny vztah k podobnym veciam...
Ja som už do pôrodnice šla s rozkošnou oranžovou žirafkou (20cm) a malá ju po pôrode dostala do postieľky. Žirafka mala takmer takú istú veľkú hlavu ako dcérka. Dávala som jej ju stále do postieľky, postupne si ju vedela uchopiť a odvtedy ju vláči všade. Výlety, dovolenky, návšteny, nákupné centrá, škola a teraz je prváčka, tak ju potajme nosí v taške aj do školy. Jednoducho láska veľká. Pre istotu som kúpila ešte jednu takú istú , avšak tú nechce. Chce len svoju, už poriadne nedrží krk - padá, miestami vyšúchaná, často praná. Ale jej miláčik...
@zabina27 moja mala mala hniezdo v postielke ale ked uz mala vyse roka, zacala sa snazit ho rozvezovat a raz ked som jej ho davala po prani do postielky tak sa s nim zacala tulit. Zacala obzuvat tie snurky tak som to uz naspat nezavazovala ale nechala som jej to len tak... Teraz ma dva a pol a hniezdo je uz take jemnucke ako vankus a bez neho zaspat nevie. Aj ked sme isli ku svokre na tyzden tak sme ho brali so sebou lebo bez neho nezaspi
my mame taku sovu chutnu 🙂 a teraz bez nej nie a nie zaspat
my máme odmalička mojenku (plienku) a k tomu nejakého plyšáka......plienky striedam dve rovnaké aby nemal problém 🙂 .....a plyšáčikov si už teraz ked je väčší vyberá sám.....ale asi 2 roky sme mali takého havina a bez toho by ani nezaspal
prosim, nemate niekto pampers hrocha?zhanam druheho koli skolke, lebo bez neho nezaspi mala a mam obavy, ze toho jej, ked zabudnem doma,alebo v skolke, nezaspi. doteraz bez neho nezaspala, vzdy, ked ho zapatrosi, je doma pohroma,kym ho najdeme. dakujem
@zabina27 moj maly mal "cucaci vankus". ked som isla do brendonu, vzdy som kupila 5-6 vankusov a do par tyzdnov boli "spapane". 🙂 nechcel nic, ani dudel, ale tie vankuse mali neskutocny uspech 😉