Ahojte zvažujem kúpu Obojstranného matraca iMemory Silver 4v1 máte s tým niekto skúsenosti? Nechcem totižto dať 600€ za niečo čo potom nebude fungovať... Nejaké reálne skúsenosti poprosím?Nemusí to byť len s týmto matracom, ale skúsenosť celkovo so značkou Dormeo... Ďakujem pekne
@sissy27 ďakujem pekne 🙂
Aj my dormeo,podľa mna nieje to len reklama,sú výborné,mame uz 6 rokov,stále drzí pevnosť,absolutne nieje vyležaný,kupovali sme vtedy najtvrdší lebo nam na naše pochramane chrbtice je naj.a v detskej izbe mame dve posteľ a ešte sme nemali krpatu,tak aj tam sme kúpili dormea,aj anatomické vankuse mame dormea.moze niekto povedat ze je to len reklama,ale u nas maximálna spokojnosť.su aj oveľa drahšie matrace.my sme vtedy dávali za dvojmatrac 180x200 299€.moja sestra kupovala nejaký slovenské výroby s aloe vera pred 4 rokmi za 799€ a teraz teda bohvie ako spokojná nieje ze zo začiatku bo super ale teraz sa im zdá ze je taký mľandravý😁
Do detské sme kupovali formeo orthopedic 2x 200x90 jeden stal 149€,a v spálni mame dormeo comfortline.obidva sú vynikajúce,ale mam pocit ze tieto dva druhy uz nemajú v ponuke ved to bolo 5-6 rokov dozadu
@gabriella93
Dormeo ani zadarmo,ja nepochopím že sa furt ľudia nechajú nalákať na predražené teleshopingy...
ten matrac je obyčajná PUR pena,=MOLITAN
poťah je umelina (polyester)
a najká ,,silver,, nitka= strieborná niť
@dominika6 tak mna nenalakala žiadna reklama naši majú dormeo pomaly 15 rokov a tie matrace sú ako nové,nevyležane-a to by teda obyčajný molitan nedal,kolegyna ma taktiež dormeo zo 12 rokov a tiež je neskutočne spokojná,tak mna tieto dva fakty presvedcili a kúpili sme aj my a za 6 rokov nelutujem túto kúpu.ja teda vôbec niesom reklamovy a teleshopingovy typ,a nikdy som nič nekupila na základe tv reklamy a ani to nepozeram,čiže zamna:mňa nepresvedčila reklama,ale pozitiv.skusennosti okolia.😁
@dominika6 taktiez nesuhlasim....lepsie ako na dormeu som sa nevyspala☺matrac drzi a nevymenila by som za nic....teraz zariadujeme detsku izbu a kupili sme aj do detskej postielky...sice je drahsi ale ja sama nedam nan dopustit 🙂
Vrelo odporucam som po druhej operacii chrbtice ale nedam nanho dopustit 🙂🙂🙂
@isabella22
ved ok,tvoj výber ja sa s nikým nehádam
@dominika6 vsak jasne☺potom by nebolo tolko spokojnych ludi...
Dakujem...ja sama mam problém s chrbticou a.tiež.to u mňa nebola reklama aale.som na ich stránku.šla.sama len som nemala nikoho takého kto by ich.mal aj v skutočnosti preto som sa pýtala tu...dakujem za všetky info od vás. Zatiaľ mi to vychádza že ich kúpim. .
@gabriella93 Na blogu ties jedna kocka zhana dormeo ,ale ak si kupis matrac dostanes teras darcek vankus+paplon dormeo prave listujem katalog tak som mudra 🙂🙂🙂
@gabriella93 a hlavne nájsť prefajnu a vyskúšať,vyvalať sa tam 😁.ja som bola 4x kym som sa rozhodla.
@gabriella93 ahoj aj ja som presne objednala tento typ a registla som sa na stranku a cakalla tri dni potom mi dali zlavu 10% ze aby sa lahsie rozhodovalo a rozmer 169x200 ma vyjde 459 v stredu asi bude u mna tesim sa a napisem potom vsade same chvay citam mna zlomila 15 rocna zaruka takze urcito to nebide sit oni su taliani a kedysi sa im mnoho ludi vysmievalo aj pre kosmodisk ale teraz sa predava normalne na predpis v zdravotnickych potrebach 😉
160x200 malo byt😉rozhodovala som s amedzi materasso ktore som bola aj skusat ale maju len tri roky zaruku
Materasso za 500 eur bude mat zaruku 5-7 rokov. A PLNU zaruku. A to su pritom v tych lacnych riadne shity. Zaujimave su az vyssie verzie.
Zaruka 15 rokov v Dormeu? Aj ste si niekto precitali podmienky? Je tam spoluucast kupujuceho. Takze si pri reklamacii zaplatite az 95% ceny za novy matrac. To mozem okaslat take podmienky.
Dormeo moze byt dobre. Ale je predrazene. A to brutalne. Kvalitativne rovnaky matrac sa da zohnat za 300 euro na manzelsku postel.
Firma, co predava matrace, struhadla, sportove nacinie, ortpoedicke pomocky a topanky na chudnutie proste nemoze robit ani jedno dobre. A to sa naozaj snazim odosobnit od faktu, ze su teleshopping, ktory ma v predmete cinnosti aj cestovnu agenturu, prieskum trhu a organizovanie skoleni.
@stary_ujco nie je pravda bola som na predajni materasso ma garantovanu zaruku najviac 3 roky tak jasneze pltis spoluucast za pouzivanie ale cocitam recenzie zttiaal sa dormeo nikomu nezleza,predavacka v materasse mi povedala ze mat.vydrzi max do 15 rokov😉 ja som vyberala z tychto dvoch znaciek
My mame dormeo a sme velmi spokojny aj svokrovcom sme kupili a su spokojny
niekto skusenost s obnovujucou podlozkou alebo s doplnkovym matracom? dakujem http://www.dormeo.sk/obnovujuce_podlozky/
@gabriella93 mam ho v blogu mrkni dnes mi prisiel tesim sa ako blchaa:D
a len pre zaujimavost davaju na vnutro matraca tu zaruku 15 rokov cize ja som nadsena 😵
@gabriella93 pre mňa osobne bol tvrdý, ale ak ti nebude vyhovovať oni ti ho v pohode vymenia...ako mne
@katcok mne tvrdšie práveže vyhovujú... Ďakujem pekne
@gabriella93 Tiež mám radšej tvrdšie, je to aj zdravšie pre chrbticu.
Baby skuste mrknut na matrace vegas 😉 Akurat su to pruzinove matrace ale kvalita a vsetko tip top 😉
A nie sú pružinové horšie ako penové? Nemajú kratšiu životnosť?
@gabriella93 my máme matrace dormeo už dlho v rôznych variantoch a spokojnosť 🙂 aj vankúše, deky, prikrývky ... celkovo tieto ich posteľné veci sú super, nemám čo vytknúť 🙂
ale konkrétne s týmto matracom nemám skúsenosť, zatiaľ nepotrebujeme vymeniť žiadny