Máte niekto skúsenosti s matracmi Vegas? Chceme kúpiť pre 8-ročného syna taštičkový a nevieme sa rozhodnúť že ktorý. Oplatí sa investovať do tých drahších alebo postačí aj ten lacnejší? Tieto matrace tu už boli preberané, ale sú to staršie diskusie a linky už nie sú aktuálne.
@kala713 myslim si ze vzdy je lepsie investovat do drahsich veci
@robodracica Rada by som sa zmestila do cca 350€. Je mi jasné že za kvalitu si treba priplatiť ale 500€ je už nad naše finančné možnosti.
@dominika6 Na tie taštičkové som čítala dobré recenzie. Doma máme na manželskej posteli akože kvalitný penový s kokosom a 7 zón zaťaženia, bol aj dosť drahý, dali sme zaň okolo tisícky (matrac na dve postele). Po piatich rokoch používania je už preležaný, musíme kúpiť nový. Je fakt, že dieťa nemá takú váhu ako my, ale bola by som rada keby vydržal dlhšie ako päť rokov . . . .či je to nereálna predstava?
My mame od nich aj pre dceru a velka spokojnost..
Dcera ma model F4.. stalo to tusim neakych340eur...matrac ma od januara tohto roka... my mame asi tak 6rokov. co sa tyka modelu neviem lebo oni ich premenovali ja som mala typ 21 a muz typ 25.. obidvaja tastickove len ja mam s jednou kokosovou vrstvou a muz s dvomi-ma ho tvrdsi..
Hej na tvrdsej.. zatial sa nestazovala😊myslim ze spi sa jej dobre...
@kala713
ak ho máte v manželskej jeden veľký jasné že sa vyleží za 5r. a treba ho otáčať aspoň 4x do roka...tak isto ak je na nesprávnom rošte aj to robí šarapatu 🙂
každý pružinový by mal byť zapustený do rámu postele aspoň do 1/2 aby sa nedeformoval po bokoch...
je to tvoja voľba koľko do toho investuješ,ale toto by som riešila ked bude mať dieťa cca 15r.
@kala713 ahoj viem že je to staršia téma ale kúpili ste ten Vegas matrac? Alebo iné žienky ste spokojné s týmito matracmi?https://www.matrace-vegas.sk/vegas-ortopedicky-... rozmýšľam nad týmto tak si nechám rada poradiť od vás.
Neviem čo je u teba drahšie a čo lacnejšie, ale za kvalitný matrac treba zaplatiť min. 300€.