Matrac pre novorodenca

anonym028
9. apr 2024

Ahojte. Dávam pomaličky dokopy výbavičku, po každej poradni niečo. Vyberám teraz matrac do postieľky už mesiac hľadám, googlim, čítam 😅. Poprípade aký matrac by ste odporúčili? Je toľko diskusií a naozaj už som zúfalá aký kúpiť. Veľa som sa stretla s názorom že kokos ani pohánka nie, máte niekto skúsenosť s jedným z týchto?
Ďakujem 😊

angeli121212
9. apr 2024
januliiicek
11. apr 2024

ja som sa drzala tohto odporucania https://www.prespanok.sk/ako-vybrat-matrac-pre-... cize ziadny kokos ziadna pohanka, ziadna pamatova pena a ani PUR pena ale vybrali sme matrac zo studenej peny. rozhodovala som sa medzi Zôllner alebo TRÄUMELAND a vybrala som Zollner. akurat maju aj na brendon.sk zlavy na matrace do 20% cize za rozumnu cenu kupite fakt kvalitny matrac.

anonym028
autor
12. apr 2024

@januliiicek áno to ani ja nechcem pohanku ani kokos kedže na to som nenašla dobré recenzie. Tú studenú penu som pozerala aj som o to čítala len niektoré tie ceny mi prišli vysoké. Ale na tej stránke čo ste odporúčila maju ozaj dobre ceny, ďakujem.
Máte tento ten matrac? Ďakujem

beata_k
12. apr 2024

To mas jedno. Vaha dietata je mala. Kazdy priemerny matrac to za tie 2-3 roky ustoji. Nekupujes mu ho na 10 rokov. Ale suhlasim, ze ziadna pohanka ani kokos. Nejaku penu kde sa nedzria plesne.

januliiicek
12. apr 2024

@anonym028 ano presne tento som objednala za tych 74 eur co si myslim ze je rozumna cena