Ahojte žienky, viem, že je tu ohľadom tejto témy dosť diskusii, ale predsa to skúsim. Poraďte matrac aký je vhodný pre 2 ročne dieťa. Kokos? Pohánka? Pur? HR pena? Latex? Zóny? Pamäťová pena? Už som z toho debil. Len aby som nezabudla rozmer 90x200. ĎAKUJEM ❤️
@iramka ďakujem krásne. A aký si kupovala ty? Môže byť aj stredne tvrdý? Ci ani veľmi nie? Áno aj my máme taký vankúš a je super.
Ahoj, ja som dostala radu ze pruzinovy aj, ziadne zony, lebo taketo mensie deti este putuju, otacaju sa kdejak, takze potrebuju mat vsade rovnaku tvrdost
@leeshka ahoj a aký konkrétny si kupovala?
ja som kupila kokos-pena-kokos, takze tvrdy..inac ak uvazujes nad pohankovym, taky som kupila ked sa narodila - pohanka-pena-kokos, spavat by sa vraj malo na pohankovej casti, ale ja som ho pretocila, lebo ta pohanka sustala, myslela som, ze to bude dcere vadit, lebo mne by to vadilo..a citala som tu na MK, ze do pohanky sa inym nastahovali nejake potvorky..
no ako som pisala, bolo mi povedane, ze stredne tvrdy az od cca 6r..mne sa dcera nestazuje na tom tvrdom..ma 2 a 3/4 roka
Budeme este len kupovat a zo Segum-u
@iramka áno áno toto som už aj od veľa známych počula, ale ze aj do kokosu sa im pustili...
@leeshka ďakujem veľmi pekne a mate už aj nejaký vyhliadnuty na tej stránke? Prepáčte ak sa tak veľa pýtam, ale už neviem v ktorú stranu sa podbrat.
Prosím Vás, aký ste nakoniec kúpili?
Ahoj, ja som to konzultovala s dobrym fyzioterapeutom a on povedal,ze takymto detom treba tvrdy matrac, takze pamatova pena urcite nie. Vraj do cca 6 rokov tvrdy a potom polotvrdy. A ak si dobre pamatam, tak do cca 10 rokov netreba vankus, lebo im bude neprirodzene ohybat krcnu chrbticu. Ja sice mam vankus pre dceru, ale paperovy pre deti a ked si nan lahne, tak uplne splasne.