Matrac kokos - pohánka - molitán verzus studená pena

jaruna31
11. feb 2014

baby viete poradit, ktory je lepsi ,hlavne antialergicky a vhodny aj pre monitor dychu. Dakujem 🙂

jamabe
11. feb 2014

Každý ti napíše niečo iné.. Ja osobne zmysel tej pohánkovej vrstvy nevidím, ale nie som odborník.. My máme kokos+ molitan. Je v pohode, mali sme aj monitor dychu. Jedine čo viem, tak monitor nesmie byť pod matracom z pamäťovej peny...

stary_ujco
11. feb 2014

Studena pena = molitan. Never reklamnym blabolom...
Antialergicke su oba, monitor dychu bude fungovat na oboch.

jaruna31
autor
21. feb 2014

no lekarka nakoniec odporucila molitan, ( ja viem ,ze je to studena pena = molitan) a vysvetlenie? skuste si lahnut na podlahu a spat tam. To je na margo tvrdych matracov,ktore sa teraz tak velmi odporucaju pre novododencov 🙂

mimisk
21. feb 2014

@jaruna31 len podla zakaznikov samolitan rychlo zleží a potom musia kupit novy

jaruna31
autor
22. feb 2014

no radsej si kupim tych matracov 5 ako keby mal maly zle lezat a mat nie dobre vyvinutu chrbticu, takto sa pride velmi lahko ku skolioze ☹ .Ale tak to uz je na kazdom ,co si vyberie. Ano molitan sa ulezi rychlejsie, ale je zdravsi ,co je podstatnejsie si myslim a cenovo za 2 dva molitanove si kupim jeden kokosovy 🙂

stary_ujco
26. feb 2014

K tomu spaniu na tvrdej podlahe - ludia tak spavali tisicrocia a molitan je vymysel poslednych 100 rokov. Tak premyslam o tom, na ake spanie nas priroda lepsie pripravila... Ci na tu rovnu tvrdu podlahu alebo mekke poddajne lehatko.
A to sam spavam na "molitane", ale hodne tvrdom, co sa podomnou prehyba len minimalne.

zvonilka80
27. feb 2014

Ja si priebežne vybrala tento: http://www.i-matrace.sk/51-detsky-matrac-jirka/ Je vhodný na monitor dychu a ponúka ho aj v antialergickom poťahu 😉

barca1205
8. máj 2015
Používateľ barca1205 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barca1205.

My sme mali v postieľke matrac zo studenej peny a kokosovej vložky s poťahom s Aloe vera a boli sme veľmi spokojní. Bol nám doporučený ako matrac, ktorý je dostatočne pružný a tuhý pre detskú chrbticu a obojstranne použiteľný. Vydržal obom deťom a myslím, že v pohode zvládne ďalšie