Matrac do postieľky

erinka1411
28. sep 2013

Ahojte tehuľky,mamuľky 🙂 chcem sa poradiť že aký matrac do postieľky je najlepší? Aký máte vy a ako ste s ním spokojné? Ja som si pozerala kokosový, ale zatiaľ som ešte nekúpila 🙂...aký je vás názor? Ďakujem 😝

m_ij_ka
28. sep 2013

@erinka1411 ja som kúpila malej materaso a som s ním maximálne spokojná 🙂

miku1
28. sep 2013

@erinka1411 Ja mám kokosový (obojstranný), som s ním spokojná, poslúžil aj pri prvej a aj teraz pri druhej dcére. Stále vyzerá ako nový. Dcérky sa nesťažovali, tak predpokladám, že boli a sú tiež spokojné 🙂

linda20111
28. sep 2013

@erinka1411 Ahoj, my mame kokosovy, som spokojna, dobre drzi tvar a neprehyba sa pod dietatkom. Mam presne tento: http://www.perinbaba.sk/2-vrstvovy-matrac-kokos... Hrubsi som nechcela, pretoze potom je problem s monitorom dychu nereaguje dobre cez 1Ocm matrac. Len daj pozor aby si to kokosove vlakno nenamocila ako moj kolega ktory sa to pokusal prat (neviem si to predstavit ale on je skratka taky "expert" ) a potom to musel vyhodit 🙂 🙂 🙂

marisk
28. sep 2013

@erinka1411 ahojky, my mame tiez kokosovy, segum. Zatial len tri mesiace, ale drobcek na nom prespi aj 7-8 hodin 🙂 Vybornu skusenost mam s podobnym "dospelackym", na ziadnom inom som tak dobre nespala, to bol tiez jeden z dovodov, preco som kupila podobny detsky. Urcite odporucam!

mimisk
29. sep 2013

@erinka1411 vyborny je kombinacia kokos pohanka, ale treba davat pozor aky matrac kupujete, lebo je vela matracov v ponuke a su medzi nimi aj velmi nekvalitne kokosove, nie su osetrene a ked zatecu potom strasne smrdia, takze ked je nejaky lacnejsi, je nekvalitne vyrobeny

beruska127
15. nov 2013

@mimisk a neviete mi odporucit stranku kde maju kvalitny ten pohankovo-kokosovy matrac? dakujem 🙂