Matrac do detskej postieľky

alena68
20. feb 2016

Ahojte mamicky,chcela by som sa opytat aky je vhodny matrac pre novorodenca alebo s akym mate skusenosti.Vsade kde citam na nete clanky sa nazory rozdeluju.Ci uz je to ten s kokosovou vrstvou alebo penovou.Fakt mam dost misung z toho.Viem ze je vhodny tcrdy matrac len neviem pre ktory material sa mam rozhodnut

darinaz
20. feb 2016

Podla mna je to jedno,ide o to co skor preferujes. Ja osobne som kupila pre deti s kokosovou vrstvou a na chalupu,kam chodime len obcas,molitanovy.

seahorse27
20. feb 2016

My mame molitanovy, ktory ma na jednej strane kokosovu vrstvu - malému je jedno, na ktorej strane spi, dcerka to mala tiez na haku. Ta kokosova strana je trochu tvrdsia, ale nie ovela.

dominika6
21. feb 2016

@alena68
Staci molitan ale nech je v hrubke min.8cm...po roku aj tak pojde na velku postel

didushik
4. mar 2016

určite to nie je jedno aký matrac kúpisť...Molitan je príliš makký.... Predsalen bábo má chrbticu vo vývoji.... Ja akurát tiež vyberám matrac a idem do Kokos-Molitan-Pohánka alebo Kokos-Latex

mony14
28. júl 2017

@didushik citam vase prispevky...pre aky madrac ste sa nakoniec rozhodli

alena68
autor
28. júl 2017

@mony14 nakoniec som kupila kokos-molitan a je fajny 🙂

didushik
28. júl 2017

@alena68 ja som kúpila kokos-latex.... ale drobec v posietlke spal dokopy 4-5mes.... od 5mes spí s nami v posteli 🙂 😂

alena68
autor
28. júl 2017

@didushik presne nas toto iste,tiez od polroka spi uz len s nami,na postielku ma akergiu,asi tam strasi😂