Cera ma kučerave vlasy , a česanie je priam utrpenie. Vlasy chce mať dlhe a preto uvažujem o spreji na rozčesavanie vlasov. Mate s nim nejake skusenosti ?
ja mam tu vo svajciarsku jeden a pouzivame ho denno denne a je super.je to CH znacka RAUSCH
Ahoj, my sme mali Shaumu detskú a nič moc, teraz máme už druhý raz dm značku, taký fialový malý sprej Prinzessin neviem čo... a ten je o poznanie lepši, ale i tak to chce svätú trpezlivosť na každodenné rozčesávanie...
moja dcera nema sice kucerave vlasy, ale ma ich velmi dlhe a casto sa jej zamotaju..takze tiez je to rozcesavanie pre nu utrpenie...vyskusala som uz velmi vela pripravkov..mali sme tieto spreje aj od avonu aj s DM aj s Loreal...ale nic moc...musela som prejst na dospelacke sampony s kondicionerom a este aj balzam po umyti...ale velmi sa nam osvedcilo hydratacne mlieko na vlasy z DM...nanasa sa na vlhke vlasy a nezmyva sa to....aj ked je to take mastne..vlasy to vobec nezamasti a super sa potom rozcesavaju 😉
používame trošku dospeláckeho balzamu, inak je to hrôza 🙂
ja aj moje obe dcerky máme od narodenia prirodzene kučeravé vlasy,ale najlepšie sa mi češu,ked su vlhke,alebo mokré,do rozprašovača preto davam len čistu vodu a takto sa aj kučerky po uschnutí pekne skrutia🙂
Moja dcéra má síce rovné vlasy, ale neskutočne husté a ťažké. Detský šampón nepoužívame. Kupujem šampóny s kondicionérom a teraz sa mi osvedčil po umytí sprej Gliss kur. Možno, že existuje aj nejaký na rozčesávanie kučeravých vláskov.
Toto fungovalo uzasne na dlhsie kucerave vlasy mojho syna, my sme ho ostrihali az ked mal 2 roky (lebo sa bal noznic 🙂), ako cert kriza)
http://www.amazon.com/LOreal-Paris-Conditional-...
Skús kúpiť z Oriflame detský sprej na rozčesávanie vlasov, kolegyne ho kupovali, pre svoje dievčatá a určite viem, že boli spokojné...myslím si, že sú dva druhy.
Máme toto
http://lorealprofessionnel.co.uk/products/hairc...
sampon a bezoplachova kura (nanasa sa po umyti). na sk ale tu bezoplachovu kuru nezozenies - ja som nasla v cechach.. Je to ale dost drahe (cca 15e kus) 😒 . Funguje to ale na 120% 😉
segra tiez malej pouziva z avonu a je spokojna
tiez pouzivam kondicioner na kucerave vlasy a rozcesavam este mokre vlasy , zo sprejov na vyhladcenie kucier mal najlepsi ucinok schwarzkopf , ale to museli byt vlasy susene tepelne
Moja dcéra má kučeravé vlasy až po pás je to hrozné ju rozčesať, ten od avonu no nič moc chcela som objednať ten z Loeral ale som amatér v tomto .Len vám žienky radím aby ste v žiadnom prípade nepoužívali dospelácke prípravky lebo po vlase sa to dostane až do detskéj pokožky a to je brutálna chémia pre detské telo.
ten z loreal sme my kupovali v kadernictve
Skuste pouzit kefu na rozcesavanie - Tangle teezer. http://www.parfums.sk/kozmetika/?f=1-1-2-5866&g...
Je to na vsetky typy vlasov a funguje fakt vyborne.
ja odporucam jednoznacne kefu na nadpajane vlasy,,su to specialne kefy a od kedy ju pouzivame dcera nechce aby som ju s inou česala,tato vôbec nešticuje a jednoducho sa s nou češe,aj ked su vlasy zamotané..Odporučila som ju aj kamoškam co maju dievcatka s dlhymi vlasmi a nevedia si ju vynachvalit 😉 nocna mora s placom ked cesu deckam vlasky sa skoncila
ja mam konkretne tuto :
Kucerave vlasy sa rozcesavaju mokre (vlhke), vmasirujes par kvapiek arganoveho oleja (od firmy Morrocanoil absolutne nadherne vonia), ktory vsiakne do vlaskov bez stopy a zabranuje neskorsiemu poletovaniu. A rozcesava sa kefou ktora ma stetiny aj zubky, na konci zaoblene. Jemne sa klze po vlasoch, netaha ich. Ten olej vydrzi celu vecnost, lebo ho staci strasne malicko. Kefu naozaj odporucam aby bola s prirodnymi diviacimi stetinami a drevenymi zubkami, naozaj je to velky rozdiel v setrnosti cesania oproti plastovym.
Takisto odporucam Tangle teezer, super vec!!!
skus prirodny kondicioner pre detske vlasky
Pouzivam normlany olej - arganovy alebo nejkay iny urceny na vlasy. Kupis aj v Bio kvalite... natriet na vlhke vlasy a rozcesat este take vlhke... malej tie vlasy aj fenujem potom, treba to fakt poriadne precesat a vysusit. Ked treba este ich potom natriem v koncekoch... Kefu pouzivam z macadamie na rozcesavanie (taka obrovska kockata), a potom s prirodnymi vlaknami z DMky (na nadpajane vlasy). Nedam na to dopustit.. ziadne hrebene a neviem co...
poraditemi prosim ked chcem mat jemne vlasy? 🙂
Ja sama používam tiež tén z Avonu detsky🙂 a dnes mi kamoska poradila kokosovy olej-že je super🙂
My pouzivame soft and precious krem, a takisto aj sprej tej istej znacky. Kupujeme vo viedni, ale myslim ze sa da zohnat aj u nas v exotickych obchodoch. Cena od 5 do 8 eur, ale su to velke flase, vydrzia velmi dlho, su urcene pre deti od 6 mesiacov. Nasa Alica je mulatka, vlasky ma kucerave, ale s tymito vyrobkami ziadny problem rozcesat 🙂))
ahoj mi ho pouzivame ale nevidim nejaky extra ucinok. najlepsie je ked jej dam po umyti samponom aj kondicioner. vtedy je rozcesavanie najlahsie 🙂