Ahojte. Nosi/ nosilo vase dietatko protismykove capacky? Myslim take, ake vyraba napriklad firma Fiorino, volaju sa ekoTuptusie. Na spodku maju prisite specialne "polkruhy" z nesmykaveho materialu. Su urcene na laminat, dlazbu a tak. Viem, ze viaceri, ak nie vsetci, pisu, ze vsetky klasicke capacky maju dolu brusenu kozu
a su teda prirodzene protismykove, ale nasej malej sa na plavajucej podlahe po case zacali taketo klasicke smykat, a bolo dost neprijemne vidiet, ako dieta, ktore zacina chodit, sa "v zakrute" smykne a spadne, take demotivujuce to pre nu bolo, aj pre nas. Mam ich zopar doma, zda sa mi, ze by mohli byt dobrou alternativou na laminat, no nemam ich na kom vyskusat, preto ma zaujima, ako sa v nich chodi. Vdaka za vase postrehy a skusenosti.
to znie skoro ako reklama 😀
mas zopar doma..nemas ich na kom vyskusat...kde mas dieta?
@zuzik307 vdaka, nepocula som o tom este, vyborne vediet
@sykorkauhliarka deti mam vacsie, chcem to predavat, ale nepoznam nikoho, kto ich vyskusal, preto mozno tu najdem niekoho, kto ich skusil a teda ci sa oplatia. Neviem to inde zistit.
vyznelo to ze ich potrebujes pre svoje male dieta
@katarinadei ked su capacky "vysmykane", treba ich ocistit v mydlovej vode, nechat volne vyschnut- budu zase drsne...pripadne ich mozno presmirglovat...