Ahojte, máte nejaké skúsenosti s touto perinkou? Zvažujem kúpu ešte pred pôrodom a chcem sa poradiť, či to nie je zbytočné. Vďaka 🙂
@miruskakos u nas rovnako ako u janky, veeelka pomoc 🙂 a tiez predavam :D
@miruskakos ja som videla na IG krásnu háčkovanú ale už si asi nespomeniem na profil 😕 ak ma napadne napíšem 😉
@janulka257 prosim ta aku perinku predavas? V tvojich inzeratoch som nenasla 😇
@slnieckoo02 prepáč ešte som ich nepridala 🙂 mám letné perinky 2 kusy, 1 zelenú a 1 oranžovú
@janulka257 aha no my budeme januarovi tak sa trochi obavam, ale mozem ta poprosot poslat fotky pripadne cenu? Vdaka 😉
@slnieckoo02 napíšem Ti správu
@miruskakos ahojte, pridavam sa do diskusie. Kedze mam cerstvu skusenost s mimi ulitkou aj ulitkou z ulitka.sk. nechcem robit anti reklamu mimi znacke. Urcite je krasne prepracovana aj kvalitny material, ale cena mi vyrazila dych a ked prisiel kusok latky s podlozkou ktora ani je je pevna a je vlastne len do pol chrbatika, bola som rada ze to bol darcek a nemusela som to kupovat. Druha vec, ktora ma odradila je, ze na pol rok potrebujete vlastne dve velkosti, cize viac ako stovka sa zaprasi len tak. Nie je nastavitelna a ked mate vacsie dietatko vlastne mu je 0-3 mala. Z mimi perinky mam teda dojem ako z dobre odreklamovanej znackovej veci kde cena prevysuje efektivnost.
Druhu ulitku mam z ulitky. Je nastavitelna na velkost suchymi zipsami a ma pevne dno. Co je vyhoda, ked potrebuje malu zobrat z rodiny niekto kto s tym malickym nevie zaobchadzat tak ako mamina. Na pol rok staci jedna. Ano je oproti mimi vacsia a teda zabera aj viacej miesta v skrini ale z mojej osobnej skusenosti je ten komfort ze mam k dispozicii volbu velkosti vacsou vyhodou.
Mala spi v oboch rovnako pokojne. Cize co sa tyka spanku su na tom rovnako efektivne.
Rozumiem argumentom registracie znacky aj marketingu...no ja osobne nepatrim medzi ludi ktori chcu za to pekne pozlatko platit. ale ak niekto zvazuje pomer cena, kvalita a prevedenie su na trhu ulitky, ktore by som po mojej osobnej skusenosti uprednostnila pred mimi znackou.
Aj ked teda odpovedam po roku na dotaz, snad niekomu pomoze info aj aktualne.
@miruskakos ahoj 🙂 ja mám dvojičky a veľmi nám prvé mesiace uľahčila život. Mám inak 2 kusy aj na predaj ;)
zo začiatku sa baby budili aj v noci každé 2-3hodinya vďaka perinke 4-4,5.. postupne sa naučili prespinkat 6 hodín v noci. Perinku som používala aj cez deň, keď boli nervózne, tak sa v nej ukludnili a zaspinkali. Prípadne keď neskutočne plakali a nič nepomáhalo, tak perinka pomohla vždy. Spinkali v nej cca do 3 a pol mesiaca.