Ahojte, ortoped nam kazal balit nasiroko a na nete som objavila ortopedicke nohavicky t tomi ktore maju vsitu akoby plienku. Len ta cena stoja 19eur a klasicke okolo 3. Ma ich niekto? Stoja za tie peniaze?
@petraotava ahoj dakujem ale nie su to oni
Ahoj, ja ich mam a odporúčam 😊
@modrinkaa booozenku to je take obrovske, babu to nevadi?
@michala11111 áno aj ja som bola prekvapená, že sú také veľké. Ale vobec jej neprekážajú toto sú na 4-9kg. Sú aj menšie tuším do 4kg🙂
@modrinkaa no ja tiez potrebujem vacsie... No tak uvidime snad to nebude vadit a ma to stale malinkq aj v noci?
@michala11111 áno stále 🙂
@petraotava mala by som.zaujem, aka je to velkost?
@mama80 0-3mes.
@michala11111 od tejto znacky sme nosili ortopedicke nohavicky do 4 mesiacov,je to fajn prakticke,na stranke feedo.sk ich maju za lepsiu cenu.
@simona92101 presne tak, ja som ich na mall. Sk kúpila za 15
@modrinkaa my za 14 e, jedny som mala navyse,predavala som ich za 10 e.myslim ze aj na bazari sa daju pozriet nove za dobru cenu
@simona92101 áno na bazári sú lacnejšie ale keď si priratas poštovné tak sa oplatia nové
@petraotava uz male by boli, dakujem
@modrinkaa tak postovne sa plati aj v kazdom eshope..
@simona92101 ved áno ale keď kúpiš použité za 10e plus poštovné 2e? Už máš 12e a nové stojía 14?tak? Preto som si aj ja kúpila nové lebo sa to oplatí.. Aj na eshope som zaplatila poštovné ale nakúpila som tam aj iné veci..
@modrinkaa pouzite?ved kolke predavaju nove ze nevyuzili,ja som ponukala nove len rozbalene za 10 e.samozrejme pouzite by som nekupovala,lebo po viac praniach sa ta plienka vovnutry posunie.
@michala11111 osobne si myslim ze takto mozes na nohavice obliect AJ bezne ortped.nohavicky a usetris kopu penazi....
@michala11111 ahoj, ja som ich pouzivala. Mne sa to zdalo prakticke. Nemusis skladat plienku a tu pripevnovat ortopedickymi nohavickami. Toto bolo rychlejsie. Ja som to davala na oblecenie, normalne na nohavice, je to na suchy zips. Malemu to vôbec nevadilo a na kontrole sme mali vsetko ok.