Máte skúsenosti s látkovými plienkami?

renatka9
27. jún 2010

nájdete ich na stránke http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/gro...
Máte skúsenosti s látkovými plienkami s odnímateľnými vložkami? dajú sa nastavovať veľkosti a vymienať vložka, ktorá sa perie. koľko ich asi treba na začiatok? stačili by napríklad 3ks + niekoľko viac kusov vložiek?

maryanna
29. jún 2010

@renatka9 ahoj, ja síce používam inú značku ale s vyberateľnou vložkou sú dobré keďže si ich rozložíš a rýchlejšie vyschnú......neviem skús tému tu na MK látkove plienky, moderné a ekologické.......tam ti poradia koľko si máš kúpiť do výbavy a podobne....

danabel
29. jún 2010

@renatka9 ja tiež plánujem používať jednoveľkostné AIO plienky typu Gro baby. Ja sa riadim podľa rád,ktoré som sa dočítala na rôznych fórach - 5-6 vrchných plienok a aspoň 24 vkladacích plienok + extra vkladačky alebo doplňujúce vložky na extra savosť ( pretože malé bábätká cikajú častejšie a menej - stačí vrchná a vkladačka, väčšie menej často a viac, takže musíš plienku ešte doplniť extra vrstvou na zvýšenie savosti).

martina05
29. jún 2010

Ja si Gro Baby AIO neviem vynachváliť - máme vanilkovú a fialovú...Sú fakt super a čo sa týka počtuplienok, závisí podľa mň aod toho či chceš striedať jednorázovky a látkovky alebo len látkovať, ako často chceš prať a ako máš premyslené sušenie.... Pri horšom počasí sa tie vkladačky horšie sušia a vtedy ich potebuješ mať v obehu viac....Tiež je potrebné zvážiť či checš mať aj iné látkové plienky alebo len Gro Baby ...
Inak tie extra vkladačky som zatiaľ nikdy nepoužila...
P.S. A nezabudni na dobré separačky .......