Dobry den,mate skusenosti s kvapkami Colief?dcera mala koliky a kedze cakame druhe mimi radsej by som kupila do zasoby....dakujem
@catherinah pozeram ze cenovo drahsie ale az stoji zato nevaham
Ak chces, mam cisto nove v bazari. Na cene sa mozeme aj dohodnut. My sme ich mali 10 baleni, stihli sme minut 8, potom uz nebolo treba.
@catherinah to su tak dobre ze ste ficali na 8 baleniach???
ten colief je dobry ak ma dieta koliky lebo nestravi laktozu v mlieku.Ak laktozu stravi teda nema intoleranciu su na nic.Mne tak stoja v chladnicke...ja som davala espumisan ten zabral.Teraz ma reflux tak davam gastrotuss sirup.
Pred kazdym jednym dojcenim podľa navodu 🙂 Takze ano, naozaj sme minuli 8 baleni. Najskor sme samozrejme kupili jedno na odporucanie a vyskusali, ci zaberu.
@81anina nam nezabral gastrotuss vobec a z Espumisanu plakal este viac. Vyskúšali sme od Sab Simplex cez Espumisan, masticku Pupik, cvicenie az po rektalnu rurku vsetko a pomohol az Colief
@catherinah ahoj mohla by som ta pekne poprosit aby si mi presne popisala ako ste tie kvapky uzivali? mam ich doma ale letak mam v ENG :D a fakt sa drzia v chladnicke?
@catherinah prosim vas, vy ste to davkovali podla toho, ako pisu v letaku? Alebo akym stylom, neviem si to predstavit v noci a pri UM nechat pol hod odstat...dakujem
@kolinia ja som dojcila a davala som rovno do pusinky, ale davkovanie si uz nepamatam. 🤔
@catherinah lebo pisu ze sa to tak nema, ze sa musi odstriekat a zmiesat s mliekom ci uz MM alebo UM, no asi to bolo ok, ked pisete, ze ste vyuzili a pomohlo
@kolinia nebol to nejaky zazrak, ale bolo to lepšie ako nic.
Ano, uzivali sme, nam pomohli velmi.