Ahojte, mám 6-mesačnú dcérku a chcela som jej kúpiť opaľovací krém - v lekárni mi medzi inými odporučili značku Babé....máte niekto skúsenosť? Nevidela som radu priamo pre detičky, ale hovorili mi, že je vhodná na citlivú pokožku a teda aj deti.....ďakujem za názory 🙂
my máme šampón na mliečne chrasty vo vlasoch a pomohol, takže som spokojná 🙂
aj my sampon ako pisala slavuska sme puzivali,dva krat a bolo poo chrastach,tak snad aj ostatne veci maju dobre 🙂nam tu kozmetiku doporucila detska lekarka
my sme taktiez pouzivali sampon na mliecnu chrastu a musim povedat, ze za tyzden chrasty na hlavicke zmizli. Pouzivame aj detsky krem a aj do kupela zvlacnujuce mydlo. Ja som spokojna s touto kozmetikou, odporucila nam ju detska pediatricka. Pozri si ich stranku, posielam Ti link http://www.pezomed.com/sk/termekek_babe.php?alm...
ahoj.......myslis zrejme kozmetiku bebe klorane.............pouzivam ju od narodenia.........je hypoalergenna a prijemne vonia...........kazde babo je ine........moze sa stat , ze to neznesie, ale ty za to nemozes......proste treba skusit..........alebo osm si pomylila tuto kozmetiku s nejakou inou..........lebo babe nepoznam
ak myslis babe pediatric, tak super...nemam sice opalovaci krem, ale sampon, telove mliecko a spokojnost...
kozmetika BABE je perfektna od malickeho babetka, ja pouzivam aj pre moju 5-rocnu dceru, ktora ma velmi suchu pokozku. nedostat ju hocikde, nasla som na www.detskastrava.sk
mozem len odporucit.Mali sme samponik na mliecne chrasty,velmi pomohol 😉 Poradil nam detsky lekar
podla mna dobra kozmetika
ja som mala šampon na mliečnu chrastu a vôbec nepomohol, takže nebola som spokojná. Podľa mňa zase ďalší biznis na deťoch...
pouzivali sme ju doteraz, vyborna, mali sme sampon na chrasticky na hlavke, pomohlo super, len treba nechat posobit dlhsie az potom umyt, a takisto sme pouzivali telove mlieko maly mal suchsiu seboreicku pokozku ale preslo to casom, takze ja som bola velmi spokojna
My mame komplet celu sadu (sampony, mydlo, telove mlieko, krem na ritku, krem na opalovanie) a vsetko je vyborne. Sampon na seboreu sme dali parkrat na zaciatku preventivne a nikdy sa nam nevytvorila. Pre deticky je urcena rada Pediatric, treba pozhanat tu (v niektorych lekarnach, zdravotnickych potrebach, na internete).
ja som mala bebe sampon na chrasty a mne vobec nepomohol
Babe pediatric pouzivame aj my, poradila nam to doktorka.. tekute mydlo na kupanie, telove mliecko a sampon na mliecne chrasty. Spokojnost absolutna, ja mozem len a len odporucat.
http://www.babe-eu.eu/ Tu nájdete kompletný sortiment BABÉ. Majú aj zľavy. Mne poslali aj extra darček. 🙂
Tiež používame ten šampón na mliečne chrasty, neviem posúdiť,č i funguje, lebo ho používame ako doplnok k liečebnej masti od kožnej. Ale v každom prípade šupinky lezú dole. Ja som bola spokojná aj s cenou, ten šampónik stál nejakých 7 eur, som myslela, že to bude horšie.
pouzivam veskeru detsku kozmetiku babe, detsky telovy krem, kram na tvaricku, na ritku, opalovaci, telovy sampon, sampon na vlasky,,,,,,,,,som s nou maximalne spokojna
Ahojte, ja tiež používam celú detskú radu BABE, ale okrem detskej rady je super celý sortiment aj pre dospelých. Ja to kupujem v EUROVEI tam majú vela výrobkov a ak práv niečo nemajú tak objednajú....
Ahoj. My sme pouzivali sampon na mliecnu chrastu - maximalna spokojnost a bol jediny, ktory zabral na nase dlhe vlasky 🙂 Pouzivame aj ostatne vyrobky z detskej rady (Pediatric) a aj opalovacie kremy - vsetko pomerne dlho vydrzi a hlavne nam pomohli aj ked sme mali v horucavach potnicky a cervene fliaciky. Ja kupujem na www.beautymarket.sk - cenovo lepsie ako v lekarni a ak si z BA, donesu Ti to gratis az k dveram 🙂
Ano mame...pouzovame sampon na mliecnu chrastu a pomaha
my presne ten isty sampon - proti mliecnej chraste a dobry je.
mi mame od znacky babé telove mlieko na atopicky ekzem a som s nim velmi spokojna, nevonia ale je super. maly bol cely vyhadzany a po cca tyzdni mu ostala pekna pokozka