Máte skúsenosti s košom na plienky?

annad318
21. feb 2021

Dobrý deň prajem,
chcela by som sa opýtať či máte skúsenosti s košom na plienky. Poprípade nejaké recenzie, ktoré by ste odporučili.
Zaujíma ma či naozaj plienky nesmrdia v izbe v tom koši.
Veľmi pekne ďakujem.

denden77
21. feb 2021

@annad318 mam chicco, lebo don netreba specialne sacky.. super vec 👌😊

lesnajahodka
21. feb 2021

My ho máme v spálni a vôbec nič necítiť. Zvažovala som či ho vôbec kúpime, ale určite odporúčam. My máme tento 🙂
https://www.mall.sk/kose-plienky/tommeetippee-k...

lesnajahodka
21. feb 2021

A zabudla som napísať, že tiež nepoužívame tie originál sáčky, ale obyč 20l ako do koša 🙂

s_a
21. feb 2021

Chcela som ho, ale keď som zistila, že náplne do toho stoja 50€ tak dom sa na to vykaslala 😀 a vôbec mi to nechýba.. plienky v izbe neskladujem, v noci prebalim v spálni len ak sa pokaka a inak prebalujem cez deň v obývačke a to je najmenej vyhodiť do obyčajného koša a nemám pocit že by nejak extra smrdel kôš 🤷‍♀️ používam keď tak sáčky z DM na plienky, ale sme pár dní nemali a nevidím rozdiel 😀

jaskolka
21. feb 2021

Ja plienky vyhadzujem do obyčajného sáčku na odoadky a obyčajný plastový kôš je na chodbe. Vôbec nič necítiť, aj bez extra košov 🙂

pribinak
21. feb 2021

Je to zbytočnosť, bábätku som vymenila plienku, zabalila do dávku s hodila som do normálneho kosa v kuchyni. Nesmrdelo nič.
Nemusíš kupovať všetko čo vidíš na internete. Šetrí si financie na potrebnejší a dôležitejšie veci
Kos na plienky je blbosť

marcellka32
21. feb 2021

Kôš na plienky- toto keby počula moja babka (alebo vlastne aj mamka), blbosť, zbytočnosť, ale keď nemáš kam dať peniaze tak kúp no

annaodbranicky
21. feb 2021

My sme kos na plienky dostali od známych ako darček. Najprv som na neho "ganila", nie som zástanca zbytočnosti... No ale mame dvojičky, trebalo sa obracat a zrazu bol kos super pomocník. Ja osobne odporúčam! Pri jednom dieťati stačí aj menší, určite netreba taky na sáčky (ja tam sáčky nedávam vôbec, len ho raz za čas sprchou umyjem). Vyprazdnujeme ho raz za 3-4 dni. My ho mame v predsieni, bol už používaný a tesnenie už nedrží na 100%, takže niekedy bolo obsah mierne cítiť, ale žiadna katastrofa.

tomcimka
21. feb 2021

Ja mám obyčajný kôš v kúpeľni určený iba na plienky. Za mňa je to blbosť kupovať špeciálny kôš.

alexka89
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alexka89
21. feb 2021

my sme zahadzovali do bezneho smetneho kosa....ale zacalo nam smrdiet v kuchyni kde ho mame tak sme davali do obycajnych sackov i tak smrdelo.....tak som to vymyslela ze davam von na parapet
a mame pokoj

oblecenie99
21. feb 2021

Nie je to až taká blbosť,ja to zisťujem po roku a niečo,malý už zje aj iné veci a no dosť to cítiť 😄 trošku pomaha to zabaliť do extra sáčku ale nie je to ono.. rozmýšľam tiež nad tým speci košom..

oblecenie99
21. feb 2021

@lesnajahodka Stačí aj obyčajný sáčok do koša?lebo ma odrádza práve následná investícia do tých naplní 😄

lesnajahodka
21. feb 2021

@oblecenie99 jasneeee. My sme ho vlastne prekúpili cez bazoš bez tých origoš sáčkov, takže ani iné ako obyčajne sme tam ani nemali.

nyphadora
21. feb 2021

@annad318 ahoj mame od dcerinych 6m a super vec. Konkretne diaper champ ( kupeny z bazara MK) iba sa pretaca 👌🏻, obycajne 60l sacky poizivame, ano smrdi pri pretacani, ale neskutocna vychytavka, za mna ano👌🏻, plienky su jednom kosi, ked je plny tak sa vyhodi.

kulumulu123
21. feb 2021

@annad318 úplná hovadina plienku zavriem suchým zipsom a hodím do koša v kuchyni každý deň vynesiem odpad tak nič nesmrdi nemusím skladovať osrane plienky v špeciálnom koši niekoľko dní = z môjho pohľadu úplný humus sorry 🤮

cucoriedkacucoriedka
26. feb 2021

@pribinak presne moja rec;))) mudro

qetka
26. feb 2021

my mame dva - v oboch kupelniach. Za mna je to super vec. Jeden som kupila novy, druhy tu na bazare. V kosi mi plienky smrdia a nam vynasaju kontajner raz za dva tyzdne. Mne to teda mega smrdelo, aj ked som to vzdy vyniesla von. Ked som kontajner otvorila, tak ma napinalo. Ja nekupujem original naplne, ale kupila som si asi za 20 eur nahradny sacok vo valci - 200 metrov a z neho vzdy natocim so naplne a to mi vystaci na mozno 5varok. Vydrzi to fakt dlho, prvu napln som dostala ku kosu z bazara, bola tam tipujem ani nie polka a vydrzala mi 2 roky. Takze ziadne drahe naplne a ziadne balenie kazdej plienky do sacku ;)

annad318
autor
19. apr 2021

@kulumulu123 prepáčte ale bývam v paneláku bez výťahu a celkom si neviem predstaviť, že budem každý deň lietať vyniesť kôš. Keby som bola na dome, kde máme kontajner v garáži tak nad tým ani neuvažujem... Ďakujem za vašu zmyselnú odpoveď

sisaka
19. apr 2021

@annad318 používala som pri druhom dietati a bola som veľmi spokojná, kupovala som do toho originálne “sáčky”, dieťa som prebalovala v kúpeľni, ktorú mame spojenú s našou spalnou, čo mi vyhovovalo hlavne v noci, mame poschodový dom, neviem si predstaviť, žeby som zakazdym išla vyhodiť plienku dole do kuchyne, alebo ju len tak niekde nechala ležať... samozrejme, že sa da bez toho fungovať, ale pre mna to bola dobrá investícia a využila som ju naplno.

kulumulu123
19. apr 2021

@annad318 OK v poriadku ja si zasa nedokážem predstaviť odkladať o strate plienky niekoľko dní doma v izbe 🤮. Neviem na kolkatom bývate ale paneláky bez výťahu väčšinou nemajú viac ako 3-4 poschodia... To nechoďte ani s krpcom von ci na nákup? Nič ma do toho nie je takže vaša vec. Ja som iba napísala svoj názor. Sedieť doma cely týždeň nevyjst na ulicu - vaša vec. Pekný deň prajem 💙

s_a
19. apr 2021

@kulumulu123 prečo by nemali chodiť von? ale tak podľa mňa je dosť vytrepať napríklad zo 4teho poschodia ťažký kočík aj s novorodencom a do toho brať ešte kôš smradľavý 🙄

oblecenie99
19. apr 2021

Ja som to napokon kúpila a je to super vec 😊 nosíme von každý druhý deň, dovtedy to nesmrdi, lebo je to uzavreté a najviac mi vyhovujú tie originál sacky do toho, ale v pohode sa dá aj obyčajným.

kulumulu123
20. apr 2021

@s_a osobne si myslím ze vziať do ruky sáčok so smetami hovorím sáčok resp malú igelitku nie 40l vrece nie je až taký problém alebo teda ako pre koho.... Ja som iba napísala svoj názor že mne osobne príde maximálne nechutne skladovať v byte osrate plienky niekoľko dní každý nech si urobí po svojom prajem pekný deň 😘