Máte skúsenosť s klasickými alebo Babylove nature plienkami?

lolusik
26. sep 2014

Chcela by som aktuálne skúsenosti s týmito plienkami, lebo uvažujem ich používať pri druhom dieťati a všade sú len informácie od mamičiek zpred viacerých rokov. Čítala som, že sa zmenil výrobca a už nie sú také dobré... Je to pravda?

kazunomiya
26. sep 2014

Ake boli pred rokmi neviem, lebo sme ich kupovali len teraz. Pouzivali sme oboje. Oboje su fajn, akurat niektore balenie tych nature trochu pachli od tej celulozy, z ktorej sa vyrabaju alebo od coho. Tie nature su take makksie, velmi prijemne a co sa tyka velkosti, tak su asi trosicku vacsie ako tie obycajne, my sme museli z obycajnych dat stvorky ked z Nature stacili trojky. Ja pouzivam jednorazovky na noc a na von, cez den pouzivam latkove plienky. Okrem tychto mame dobru skusenost s Bella Happy - tie mame teraz a s plienkami z Tesca (len c. 1 a 2, vacsie sme neskusali). BTW tie obycajne Babylove maju strasne rozkosne obrazky, uplne sme z nich boli namakko 😀

svetlusska
26. sep 2014

my sme ich pouzivali skoro 2,5 roka a boli super.teraz nedavno sme sa odplienkovali......cena prijatelna, fajn material...takze u mna spokojnost...

verronica
26. sep 2014

Aj my ich pouzivame, nie su take igelutove ako pampersky. Aj lidlovske su fajn, zdaju sa mi velmi podobne babylove.

esterba
26. sep 2014

Ked jednorazovky, tak pouzivam nature. Nemenila by som, nemam ziadne vyhrady. Neprecika, vyzera, ze jej su pohodlne, cenovo pre mna prijatelne. Nepachnu po chemikaliach.

liz_lemon
26. sep 2014

Natur som raz kupila, a hrozne boli, normalne sa roztrhali ako ich mal maly na sebe, takze nikdy viac

seiff
6. dec 2014

Nie kazde "nature" je ozaj nature. Pozri tu: http://www.bocianiehniezdo.sk/content/nove-ekop...

kikuska1010
25. nov 2020

Otas klasicke babylove su super