Ahojte maminy, máte niektorá skúsenosť s digitálnym teplomerom Microlife MT 3001? Dnes som ho kúpila, no jeho meranie sa mi nezdá, pretože dcérke, ktorá má nábeh na teplotu ju zmeria maximálne na 36,1, mne dokonca 35,9...?! Vážne neviem, či ho mám hneď zajtra reklamovať.... ĎAKUJEM za každú odpoveď
Tiez mame doma Microlife ale NC 100 a tiez nie som spokojna, meria ako sa mu zachce .....
ahoj moj zatial funguje
my mame aj MT3001 aj NC 100 a meraju oba dobre, ja som spokojna 😉 ale kamoska bola NC100 reklamovat, takze je to asi individualne.
ja som sa tiež dnes tu rozčulovala, že čo to ako meria!!!a aký bol drahy, tiež mi sprostosti meria 😠
ja nemam so ziadnym dig. teplomerom dobru skusenost - na jednom uvedene - meria az od teploty 38 (co bola pravda, dovtedy som mala malu podchladenu 🙄 ) dalsie 2 som porovnala s ortutovym - rozptyl hodnoty teploty bol prilis velky....takze som ich rovno vyhadzala...zlate obycajne teplomery (skoda ze mam uz len 1) ....
mam 5 rokov microlife digitalnu rychlobežku....
spokojnosť
ahoj ja ho Mam ale vobec niesom spokojna .. Maly mal teplotu 38 a teplomer ukazoval 16,9 ..takze neodporucam