chcem vediet ci je lepsie kupit zvlast prebalovaci pult a samostatnu vanicku na kupanie,alebo si kupit 2 v 1 ??
bojim sa,aby ta vanicka na kupanie nebola casom mala...
vsade pisu,ze od 0-12 mesiacov,ale neviem si predstavit kupat v tom 7 mesacne dieta....
rada si necham poradit 🙂
dakujem
zbytočná investícia, dieťa budeš prebaľovať na posteli, kúpať budeš vo vaničke, ktorú si kúp a časom budeš tak či tak kúpať vo veľkej vani. investuj do niečoho iného! môj názor.
tiez si myslim, ze akykolvek prebalovaci pult je zbytocny, dieta sa zachvilu bude viac hybat a vymyslat, preto ak sa chces vyhnut nejakemu nezelanemu urazu, tak istejsie je prebalovat na posteli.
Suhlasim s vyssie uvedenymi nazormi, jedine co pre dieta potrebujes je prebalovacia podlozka, ktoru das na pracku, a tam sa postaras o dietatko. Naozaj vyhodene peniaze, napriklad moj maly sa od narodenia daval na bok, v dva a pol mesiaci sa uz pretacal, takze prakticky od narodenia som ho prebalovala na zemi, kvoli tomu aby nespadol na zem, na a tato minivanicka je onicom, deti potrebuju aj miesto na clapkanie a na hru, nehrozi aby boli vo vanicke tak dlho 🙂
ja som pri oboch mala cez vanu polozenu dosku a na tom polozenu vanicku...prebalovaci pult som mala na spredu plnenej pracke...prebalovala som tak pokial mala sa nepytala na wc......vsetko v kupelni a poruke aj voda.....tieto stojany su dost nestabilne
podla mna zbytocne mi sme si dali spravit pult na mieru, da sa prerobit na komodu so stolikom 🙂 a vysla lacnejsie nez v obchode a +vanicku so stojanom, stojan sa zlozi a nezabera miesta a vanicku dam do vane a aj teraz sa v nej kupe moja skoro 3 rocna
ja ju mám aj v nej kúpem a zatiaľ aj prebaľujem na pulte... ale popravde ku ďalšiemu bábu už ju nechcem. vanička je malá neviem ako dlho ho v nej budem kúpať, malý ma zatiaľ len mesiac 🙂 ale mám kúpenú aj obyčajnú vaničku už 🙂 a prebalovací pult sa tiež nedá dlho používať.. jednak je vysoký a stále sa bojím že malý odtiaľ spadne a jednaj dosť úzky. Ja by som teraz investovala skôr do prebalovačky na postieľku alebo pultík aj s komodou.
osobne si myslim ze je to zbytocne, a este aj zbytocne drahe, vanicka je podla mna mala a take 7 mes. dieta sa uz aj trosku hra vo vode a spliecha. Ja ti odporucim skor taku pevnu prebalovaciu podlozku co das na postielku. Toto vyuzijes max do 5 mes a ked sa ti bude dieta obracat aj tak ho budes prebalovat na posteli. 😀