Mastný krém pre bábätko

luciaoenaova
3. sep 2014

Ahojte baby, maye niektora skusenost ze sa vasmu babayku robia obcas suche fliacky po telicku? Kazdy vecer sa kremujeme takze za par dni su opet fuc. Doteraz sme pouzivali detsku Biodermu a Linolu ale doktorka mi hovorila ze tie kremiky je dobre striedat a sledovat ktory mu robi najlepsie. Tak ak mate dake osvedcene a mastnejsie kremy tak sup sem snimi ☺. Dakujem

grundia
3. sep 2014

@luciaoenaova aj moja mala to mala.Do roka sme pouzivali Sebamed a tiez sa jej to zacalo robit.Tak som kupila z DM Babylove a po case jej to preslo.Skus tiez vymenit kremik

stanislavao
3. sep 2014

@luciaoenaova ak sa robia suchsie miesta, moze to byt ekzem, alebo nejaka forma dermatitidy. krem dobry je Excipial a na suche miesta Infadolan - zaberie hned po prvom pouziti. kupite v lekarni. Pozor na kozmetiku Sebamed - velmi vela alergenov obsahuje a od toho sa casto dieta vyhadze. Najlepsia detska kozmetika je Bupi - to mi povedala kozna, primarka v TT. a do vody na kupanie pridavajte Oilatum Emolient, alebo olejcek z DM Kleine Elfe znacka a je nechtikovy, ci sedmikraskovy, alebo take nieco. velmi prijemne vonia. Je to olej do kupela v 2dcl flaske. Oilatum kupite v lekarni.

dazdovka
3. sep 2014

Konopna mast Cutis help Ekzem, je perfektna na take suche miesta, moje deti aj muz maju extra-citlivu pokozku s nabehom na ekzem, vrele odporucam.

lillona
3. sep 2014

@stanislavao a ktory exicipial? Je ich tam viac druhov. My mame tiez podobny problem. Pouzivali sme infadonal. Ale teraz po 3 mesiacov sa zas tento problem so suchymi miestami zopakoval.

stanislavao
3. sep 2014

@lillona Excipial krem. je jedno ktory. je aj mastnejsi, aj normalny.my mame excipila krem. mozete skusit aj excipial mastny krem. potom je aj excipial kids, taky jemnejsi je pre malinke deticky.

luciaoenaova
autor
3. sep 2014

Jooj no super tolko navrhov idem poobede do DM a zacnem skusat. Ekzem to nie je to nam vyvratila doktorka len ze je to taky typ pokozky haklivejsi 😒 co neznesie hociaky kremik. Aj po dlhom pouzivani jednej znacky musime prestriedat nieco ine a potom sa opet mozem vratit k tomu prvemu... 😀

yvette309
5. mar 2019

Od značky Gernetic krém SYNCHRO. Je dosť drahý, ale veľmi účinný. Malú s tým natierame skoro od narodenia. Len tá cena je hrozná.
50 ml balenie okolo 80 eur. Ale ked mate znamu kozmeticku moze zohnat 250 ml za 160 eur.

kikuska111
23. okt 2020

Hipp olejcek je vyborny

lucia147852
23. okt 2020

@luciaoenaova lipobase z lekarne. Mozes vyskusat aj weledu len najskôr skús na kúsku koze či sa neprejaví alergia.