Ahojte, potrebujem poradit s mantinelom do postielky. Malý má 8 mesiacov, je to živáň 🙂 Dnes som si vsimla, ze zacina stahovat pomedzi palicky baldachýn 😅 -cize ho rano balím a k nemu mame aj hniezdo, lenze siaha len do polovice postielky. A krpček sa vrtí a bucha si tam nozicky, alebo sa cely zvrtne a vymysla. Potrebovala by som poradit ake hniezdo mu tam mam teda kupit? Ked mu dam po celom obvode mantinel ako sa bude dvíhať? 😕 Ako to mate vy???
pride na nejaky sposob, ako sa zdvihnut, neboj..
ja prave cakam nas novy velky mantinel, maly mi zacal v noci spavat v postielke asi 1,5 mesiaca dozadu (dovtedy bol s nami v posteli) a teraz tam ma svoj maly nizky mantinel, ktory tam bol este ked mal postielku vysoko ako novorodenec, teraz je uz uplne nadoraz dole, lenze on sa strasne hadze v noci, udiera si hlavu, tak to mam vsetko poobkladane dekami a paplonmi, no hroza, lebo to pocas noci kolkokrat aj strhne na seba a potom mrauci.. 😒 dala som nam usit na mieru vysoke hniezdo od matraca az po horny okraj postielky
@nicolle21 no ved a ja uvažujem aky vysoky ho spravím ( ja si ho usijem sama...😀) Len ked ho spravim moc vysoky, tak neviem ako sa nauci staviat sa postielke 😒
@mamina1234 no mozno sa spytam blbost, ale musi sa nevyhnutne ucit stavat v postielke? nas nespal donedavna v postielke vobec a chodi a beha od 10teho mesiaca, stavat sa zacal od cca 8meho.. vsak ked nebude moct tam, najde si ine miesto, kde trenovat..
My nemame ziadny mantinel... 😵 strhaval to, tak som ho schovala a je pokoj 🤐
@povuma a neudiera sa o palicky??? 😒
@nicolle21 🙂 no v podstate mate pravdu... dolezite je aby sa tam neobuchal jak take jablcko 🙂
@mamina1234 obcas sa udrie, ale nie nejak velmi, alebo zeby sa budil na to... 😉
@mamina1234 my sme "palickovu" postielku vymenili za tu "cestovnu" prave kvoli tomuto...stale rano nove modriny....do tej cestovnej sme mu dali matrac co mal v tej palickovej a spime ovela lepsie 😉
my sme mantinel tiez dlho nemali,maleho rozculoval,zuril,lebo nic nevidel 😀 akonahle som ho dala prec,zmenil sa na stastne vecne usmiate dieta 😀
Dakujem vam 🙂
Pri našej sme potrebovali mantinel okolo celej postielky, lebo práve v noci sa nám veľa krát stalo že plakala lebo mala nožičku zaseknutú medzi paličkami,tak mi mamča ušila na celú postielku tiež trošku vyššie ako bol ten predtým a bolo to super, aj postaviť v postieľke sa bez problémov dokázala 🙂
Ja nemam ziadny mantinel, maly si to stale odvezoval a chcel vidieť naokolo,tak som ho zlozila. Je takto spokojný. Mantinel nie je az tak siroky a aj keby ste ho dali okolo celej postielky, mohol by sa chytit nad ním,keby sa chcel zdvihnut. Alebo by tak nedociahol?