Baby dajte prosím tip, poprípade aj link, ak ste objednávali do detskej postieľky mantinel, alebo ozdobné vankúšiky do postieľky tak ktoré?
Na obrázkoch vyzerajú všetky fajn, len sa bojím reality a nedám 60€ za mantinel a podobne.
Uprimne, mantinel a hniezdo nepotrebujes. Je to velmi popularne a urcite to pekne vyzera, ale neodporuca sa to, lebo je obmedzovany obeh vzduchu a zvysuje sa riziko nahleho umrtia novorodenca. Ja viem, ze vela mamiciek ich kupuje a ked sa pozries do for, tak mas pocit, ze pomaly vsetky a ze je to nevyhnutne, ale nie je... a uz vobec by som neobjednavala take veci z ali, nech uz mame na ali akykolvek nazor, su to veci, ktore nemaju ziadnu kontroly, ziadne normy nic... si predstav, ze Tvoj drobcek v tom bude mat ponoreny nostek :( ja viem, ze sa argumentuje tym, ze vsetko sa vyraba v Cine a kontroly su nahodne, ale urcite by som do toho nesla. Ja viem, neodpovedam na Tvoju otazku, je mi luto, ale skus si to este premysliet.
Ja som objednávala mantinel a som veľmi spokojná. 🙂 Ak chceš, napíš mi správu.
ja by som do tohoto nesla, preco radsej nepodporis mamicku ktora si takto priviraba radsej kupis od cinanca ktory to odlakne :/ smutna realita
Tak ďakujem baby za rady, máte asi pravdu :D Rozhodla som sa mantinel nekupovať, a hniezdočko som si dala ušiť u jednej pani 🙂
Tak ja práveže mantinel odporucam a na celú postieľku. Keď mal môj 6 m začal sa stavať a padal v postieľke dopredu dozadu to teda bolo bála som sa ci si dáco nespraví. Mala som z wish a ozaj kvalitný aj po praní v práčke drží tvar.
Ja som casom vsetko dala z postielky prec. Pridlo mi to ako lspac prachu🙈. Teraz cakam tretie a do postielky planujem dat po obvode len take valce, aby si hlavu dieta nepoobijalo.
Fu čo či ja viem, takéto veci by som sa asi bála z ali objednať, ktožvie čo to bude za látku a výplň v tom :(