Maminky, ktoré mali bábätko v zime, poraďte, prosím

24. júl 2023

Ahojte. Veľmi pomaly ale predsa kupujem oblečenie pre bábätko. Narodiť sa ma v novembri a keďže prvého syna mam marcového niesom si úplne istá ako obliekať. Nebývame na Orave ani pri horách takže taka bežná zima u nás.
Tak neviem body, nohavice (polodupacky,leginy), svetrík, do overalu a takto do fusaku v kočíku (autosedacke).
Je to ok ? Potrebujem to vedieť keďže nechcem kupovať prehname veľa oblečenia tak radšej do predu sa opýtam. Ďakujem

xena0
24. júl 2023

Áno ja som tak nejako obliekala 🙂

autor
24. júl 2023

@xena0 super ďakujem. Len teda na nožičkach bude stále o jednu vrstvu menej 🤔

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
24. júl 2023

Ja mam decembrovu a podla mna pre take male babo je najlepsia vec overal - ono su to asi pyzamka, ale moja v tom bola cely den. Ked sme isli mimo domu tak na to som dala flisovy overal a ak bola velka zima tak este taky klasicky vonkajsi "vetrovkovy" overal, potom fusak (+deka). Ked sme sli autom tak flisovy + fusak do vajicka (+deka).

majamat
24. júl 2023

@nafka0483 presne aj moja byvala stale v overale.
neviem ani kto to nazval pyzamka, preco by to nemoho byt aj normalne na den. ved babo ma noc skoro stale.

domka222
24. júl 2023

Mám obe decembrové, ale nohavice nemali teda dlho na sebe. Pančuchy,polodupačky najčastejšie. Keď bolo ozaj chladno,tak som dávala pančuchy, flisový overal a zimný overal. Inak doma celé dni väčšinou v overale bavlnenom.

nikpa
24. júl 2023

Ja som dala dupačky, v tých do overalu a do fusaku. Von sme chodili aj keď mrzlo. Overal som mala taký čo zakryl aj nôžky.

diaalex
24. júl 2023

Prvá decembrová, druhá novembrová a keď sme šli von, tak mali dlhé body, svetrík a kabátik, dole druhé ponožky a nohavice 🙂 mala som fusak Bjällra a detičky boli vždy v teple 🙂 Jaj a čiapka

glorikarebeka
24. júl 2023

Body, pančušky a overal
Do fusaky som dávala až keď mrzlo,inak bola v deke a na tom ten vrch čo má kočík

xena0
24. júl 2023

Tak ešte môžeš pod tie legíny nejaké pančušky ale to uvidíš záleží aj od zimy naozaj

anavixy
24. júl 2023

Na nozickach nebude mat vzdy o vrstvu menej lebo tu vrstvu nahradis dekou. Netreba to s oblecenim prehanat, zapareniny a potnicky lahko vzniknu aj v zime. V aute budete kurit, zbytocne sa ti dieta spoti. Normalne obliekaj s rozumom, malinke babatko len lezi v kociku a tam ho vies zakryt aj odokryt podla potreby.

taktotedanie
28. júl 2023

Do autosedqcky len body a prikryt dekou
Ja som davala na domalen body nic viac, viazala som do perinky
Do kocika body, hrubsi svetrik, hunaty overal, fusak a velka hunata deka, prezili sme s tym celu zimu , fujavice, snezenie, nie nebyvam pod tatrami ani na orave normalna zima..

taktotedanie
28. júl 2023

A do autosedacky ciapku outlast, termoregulovatelna ciapka, dietatku sa nepoti hlava