Ahojte. Veľmi pomaly ale predsa kupujem oblečenie pre bábätko. Narodiť sa ma v novembri a keďže prvého syna mam marcového niesom si úplne istá ako obliekať. Nebývame na Orave ani pri horách takže taka bežná zima u nás.
Tak neviem body, nohavice (polodupacky,leginy), svetrík, do overalu a takto do fusaku v kočíku (autosedacke).
Je to ok ? Potrebujem to vedieť keďže nechcem kupovať prehname veľa oblečenia tak radšej do predu sa opýtam. Ďakujem
@xena0 super ďakujem. Len teda na nožičkach bude stále o jednu vrstvu menej 🤔
Ja mam decembrovu a podla mna pre take male babo je najlepsia vec overal - ono su to asi pyzamka, ale moja v tom bola cely den. Ked sme isli mimo domu tak na to som dala flisovy overal a ak bola velka zima tak este taky klasicky vonkajsi "vetrovkovy" overal, potom fusak (+deka). Ked sme sli autom tak flisovy + fusak do vajicka (+deka).
Mám obe decembrové, ale nohavice nemali teda dlho na sebe. Pančuchy,polodupačky najčastejšie. Keď bolo ozaj chladno,tak som dávala pančuchy, flisový overal a zimný overal. Inak doma celé dni väčšinou v overale bavlnenom.
Ja som dala dupačky, v tých do overalu a do fusaku. Von sme chodili aj keď mrzlo. Overal som mala taký čo zakryl aj nôžky.
Prvá decembrová, druhá novembrová a keď sme šli von, tak mali dlhé body, svetrík a kabátik, dole druhé ponožky a nohavice 🙂 mala som fusak Bjällra a detičky boli vždy v teple 🙂 Jaj a čiapka
Body, pančušky a overal
Do fusaky som dávala až keď mrzlo,inak bola v deke a na tom ten vrch čo má kočík
Tak ešte môžeš pod tie legíny nejaké pančušky ale to uvidíš záleží aj od zimy naozaj
Na nozickach nebude mat vzdy o vrstvu menej lebo tu vrstvu nahradis dekou. Netreba to s oblecenim prehanat, zapareniny a potnicky lahko vzniknu aj v zime. V aute budete kurit, zbytocne sa ti dieta spoti. Normalne obliekaj s rozumom, malinke babatko len lezi v kociku a tam ho vies zakryt aj odokryt podla potreby.
Do autosedqcky len body a prikryt dekou
Ja som davala na domalen body nic viac, viazala som do perinky
Do kocika body, hrubsi svetrik, hunaty overal, fusak a velka hunata deka, prezili sme s tym celu zimu , fujavice, snezenie, nie nebyvam pod tatrami ani na orave normalna zima..
A do autosedacky ciapku outlast, termoregulovatelna ciapka, dietatku sa nepoti hlava
Áno ja som tak nejako obliekala 🙂