Mám si zobrať do pôrodnice vysterilizovanú odsávačku?

jankazpd
11. aug 2015

ahojte dievcata, ked je nova odsavacka mlieka, mam si ju zabalit do porodnice vysterilizovanu alebo to robia oni uz na mieste ked ju zacnem pouzivat?dakujem 🙂

lucinocka
11. aug 2015

ja som vysterlizovana pred porodom, ale nebrala som do nemocnice, nevyuzila som...mlieko doslo na druhy den a na treti sme sli uz domov

simca06022011
11. aug 2015

No oni ti ju urcite nevysterilizuju, otazne je ci ti ju bude treba.. ;) Ak ju chces pouzivat tak si ju vysterilizuj aj s flasskami alebo neviem co budes potrebovat sama. Ja som ju sterilizovala na mieste v porodnici v mikrovlnke :D nastastie mala som ju na izbe :D

katkasofi
11. aug 2015

Určite. Ja som potrebovala po cisárskom. Išla som do pôrodnice nachystana. Veď keď ju nebude treba donesieš domov...

kuriatko84
11. aug 2015

mne ju priniesol na druhy den mm a vysterilizovali mi ju v porodnici, ale to som nevedela, ze ju budem potrebovat, ale kludne si ju doma vysterilizuj budes mat pripravene, urcite tym nic nepokazis 😉

seahorse27
11. aug 2015

Ja som si zobrala vysterilizovanu z domu a kazdy den som ju preliala vriacou vodou z kanvice (mala som na izbe) - tak mi odporučili sestry z novorodeneckeho, ze vraj to stačí.

prego81
11. aug 2015

neviem naco konkretne ju potrebujes, alebo ako vies ze ju budes potrebovat. Ja som mala cisarsky a nepotrebovala som ju, zacala som som pouzivat az doma ked som mala nadbytok mlieka. Mlieko som v nemocnici aj tak este nemala.
Ak ju chces mal len pre pripad ze co ak by bolo treba tak ju neber. Ved ti ju moze doniest manzel alebo niekto iny.
Co sa tyka sterilizacie, mal by tam byt navod. Nejlepsie je prevarit vo vriacej vode. Urcite by som sa nespoliehala na nemocnicu. Ja som flasky, cumliky a casti z odsavacky sterilizovala len RAZ vo vriacej vode pred prvym pouzitim. Ak je dieta zdrave tak to netreba prehanat 😉

janinah
11. aug 2015

po mojich skúsenostiach je odsávačka prvá vec,ktorú by som radila ZOBRAŤ do porodnice

laura1804
11. aug 2015

Ja som si myslela, ze mi nebude treba a bolo treba, kedze mala vela spala a ja som mala vela mlieka, takze mi doniesol manzel, ale uz vysterilizovanu doma...tam mi sice boli ochotní pozicat kanvicu, ale po porode som bol rada, ze na vecko dojdem...