Ahojte dievčatá,
mám nechať mojej malej nohavičky na noc? Už som skúšala jej dať iba pyžamko, ale ona chcela nohavičky. Ja by som bola radšej keby spala bez nich.
moja ma nohavičky vonku už nieje tak teplo 😉 Alebo daj pančušky 😉
To dělala i moje starší dcerka že nechtěla byť bez nohavicek v noci,nechala jsem jí je a časem na to nějak zapomněla a teď už spi jen bez nich.Trvalo to asi půl roku.Ráno jsem jí vždycky ukázala jako je má na boku otlačene,tak asi proto na nich pak netrvala.Děti mají různé vrtochy 😉
Vyzerá to, že poniektoré výraz nohavičky nepoznajú. Baby to sú gaťky. 😀 Nevidím problém. Nech ich má.
Nevidím na tom nič divného. Tak jej ich nechaj. Postupne ako bude chladno, ešte jej pyžamko bude dobré.
Nechajte jej ich, keď chce. Ja som tiež tak bola naucena..
@jankamoli životu nebezpečné nohavičky nie sú, ale lepšie je bez nich
Neznášam noci keď menštruujem a musím ich mať na sebe jaaaaj, ale toto malej slečne nevysvetlíš
Ďakujem za rady 🙂
Pokúsim sa jej to ešte vysvetliť 😉
Ja som pod pyzamom nosila stale nohavicky az kym som sa nevydala a neskor este aj podprdu :D... Teraz mi staci nocna kosela :D
@jankamoli Kolko rokov má tvoja malá? Nepomohla by nočná košielka? Pod nu sa nohavičky nosia v pohode, pod pyžamom je to skor otravné, ale ked jej to nevadí, nech ich má. Moj malý zase nosí ponožky na spanie, lebo spí na perine a bola by mu zima. 😉
ja som tiez ako mala bez nmohaviciek a ponoziek nezaspala 🙂 Ked je jej tak pohodlnejsie tak preco nie 🙂 Bud rada, ze ich chce mat, poznam x deti, ktore prezmenu nechcu nohavicky ani cez den :P
Ja mám dve dievčatá. Jedná má 4 a jedna má 3. Tá 4 ročná ma poslúchla a o nohavičkách v noci nechce ani počuť a hovorí, že je to príjemnejšie bez nich ako s nimi. A tá 3 ročná spáva s nohavičkami. S manželom sme sa s ňou porozprávali o tom, že to neni zdravé. Tak nám sľúbila, že to dneska skúsi bez nich. Ukázali sme jej čiaru od nohavičiek... 🙂 Dúfam, že to pomôže a sľub dodrží.
@bayuska no moja 4 ročná chodila skoro mesiac do škôlky bez nohavičiek. Nechcela si ich ráno obliecť 😀 😀 . To bolo pred rokom v zime. V škôlke sme sa dohodli, že jej dám pančušky a môže chodiť aj bez nohavičiek. 😀 Po mesiaci si to rozmyslela a teraz už len v noci spí bez nich a cez deň si ich oblieka. 😀
Sranduješ však? 😀 😀