Ahojte, potrebovala by som poradiť, či kúpiť nový monitor dychu alebo si mám požičať od mojej poisťovne. Ak nový, viete mi nejaký odporučiť ?
ja som predavala na bazare. Pouzivala som ho pol roka? Zaruka bola 2 roky.
Ja som chcela taky monitor, čo sa dava na plienku - také nepoziciavaju, čiže ja som kúpila. Snuza hero. Som spokojná. keďže každý víkend cestujeme k jednym/druhým rodičom, mne by bolo dosť nepohodlné za každým zbaliť monitor spod matraca a prenášať, potom zase späť.
Ale kebyže chcem ten pod matrac, asi by som požičala, je to cenovo výhodnejšie.
@krisstina_em my budeme poziciavat. btw, nepoziciava to poistovna, ta ti iba preplati cast nakladov. Poziciava sa to bud v porodnici alebo vo vybranych lekarnach, pozri nadaciakrizovatka.sk
@pukina požičiava poisťovňa, min. teda Union áno
https://www.union.sk/monitor-dychu-a-pohybu-nan...
@krisstina_em ja som mala z union poisťovne, na pol roka dávajú zadarmo. Toho pol roka to úplne stačí, potom už nie je také riziko syndrómu.
Podľa mňa sa neoplatí kupovať.
A ak nie si v union, tak sa tuším da požičať aj cez lekáreň alebo v nemocnici.
Viem že aj z lekárne sa dá požičať, neviem či to tu už niekto spomenul. No ja som si kúpila z druhej ruky.
@krisstina_em ja som tiež kúpila z bazošu za 38€ Babysense II (má dve podložky) po dvoch deťoch a funguje perfektne... a už ti ostane a môžeš ho používať dlhšie, kedže sa požičiava myslím len na pol roka... a za tie peniaze, to je skoro zadarmo
Ja mám dôveru ale chcela som si požičať z lekárne alebo z nemocnice. Len som niekde už dávnejšie čítala,že tie požičané nie sú také spoľahlivé ako novo kúpené.
@krisstina_em my mame pozicane z Kramarov, pre dve deti to vyslo do 100eur na pol roka.
Staci pozivat. Beztak ho potrebujes na pol roka, potom sa nebezpecenstvo umrtia rapidne znižuje. Ja som pri prvom pouzivala, druhe bolo kojene a jednoduchšie bolo,ked spalo pri mne,tajze som ho absolutne nevyuzila
@krisstina_em ja som mala požičaný z lekárne a bola som spokojná. Značka Nanny