ahojte. mám 7mes. dcérku a neviem ako ju mám obliekať v tomto teplom počasí...neviem či jej mám dávať pančušky a zakryť v kočiku ešte dečkou abo len pančušky a bez dečky??? aj ju vyberám von z kočíka. zatiaľ pančušky mala stále, len dnes bolo také teplo ze som videla na nej, že je aj je, bo malá také červené líčka až mi ju bolo ľúto 😒 a neviem ani aké čiapočky... mne sa to zdá tak odrazu nedávať pančušky ale budem radšej ked dostanem pár rád aj od vás a potom si vyberiem 😉 tak šup šup sem s nimi 🙂
Je zbytočné brať ohľad na dátum či náhlu zmenu počasia. Obliekať treba podľa teploty, teda hlavne tej pocitovej.
Ahoj ja už by som neodporúčala dávať pančušky ked je takéto teplo aby sa ti mala náhodou neprehriala po prípade jej vždy vyskúšaj chytiť nôžku či ju nemá studenú ked ste dlhšie vonku a čapičku nejakú tenučkú kôli slniečku a ked bude trošku fúkať tak nejakú čo jej pekne zakryje ušká moja vyčerpávajúca odpoved 🙂
Ja malej ešte pančušky dávam, ale len také úplne tenučké, a takžiež jarné čiapočky, lebo na letný klobúčik sa mi zdá ešte len príliš skoro. Hlavne, keď ideme napr. do piesku, tak určite pančušky dávam.
@weronka9 ja mám skoro 11 mesačného syna.... dnes mal dokonca body s krátkym rukávom a navečer s dlhým. Pančušky sme mali keď bolo chladno, ale dnes bolo celkom letne.... u nás bolo v tieni 25°C a neviem si predstaviť mu dať ešte pančušky... aj keď naša suseda malého veľmi "babuší" ten mal dokonca pletený sveter, keď malý bežkal v krátkom rukáve. Čiapočku dávam už len takú tenučkú bavlnenú. Najlepšie podľa počasia obliekať...
@weronka9 v sobotu sme mali hrubú mikinu s vestou, podšité rifle a v utorok som s malou šla von v kraťasoch a bodyčku s krátkym rukávom. Ak je raz teplo tak nie je čo riešiť. Ja mám celkovo k pančuchám averziu, sú tesné a podľa mňa je deťom lepšie vo voľných teplákoch. Ja by som skôr dala bez pančúch a podľa potreby prikryla dekou. Ak nefúka dávam klobúčik ak fúka tenkú bavlnenú čiapku.
Asi nás trošku mätie náhla zmena počasia zo zimy rovno leto, žiadne prechodné obdobie ale nie je dobré deti prehrievať.
ok, tak dakujem pekne asi sa prikloním to mu počasiu 🙂
@weronka9 ja mam 9 mesacne ,vcera mal pancusky ale dnes som uz nedala bo bolo dost horuco aj ciapku som dala letusnu