Ahojte.
Moja dcérka od narodenia zbožňuje iba MAM dudlíky.
Teraz začali vyrábať s iným povrchom a dcérka mi ich vyplúva.
Všimol si to niekto? Alebo niekoho bábätko?
@moncika2907 moja má mam od narodenia a nemala problém pri prechode na väčší, ja som si teda nevšimla žiadnu zmenu. Ja som sa skôr bála toho, že tie väčšie majú iný tvar, ale nakoniec vpohode.
@misica16 ja som pred 8 rokmi a 6 rokmi pouzivala MAM-ky, aj teraz pri tretom, ale kupovala som do zasoby davnejsie, tak neviem ci maju iny povrch. Moje deti len tieyo dudle chcu, besne drahe su 😅
Ale ja som ani neprechadzala na vacsi, ma obycajne, aj Perfect, berie ich v pohode oba tvary, ale mame len tie mensie od 2-6 mesiacov a nebudem kupovat vacsie. Po prve je drobcek a ma malu pusinku, a podla mna tie velke su horsie na zuby. Neotlaca ho nikde na tvaricke, tak to ani nemenim.
Moja tiez pouziva MAM a teda nevsimla si zmenu. Chvalabohu 😃
@moncika2907 Ahoj, ja mam jeden na predaj nevybaleny, ak chces🙂 Kupila som uz davno, takze by mohol byt este zo “stareho” materialu. Len teda modry je tusim.
@moncika2907 AVENT naj
Mame sice Lovi, ale nedavno som dcere kupila nove, zvolila som velkost presne na vek a vypluva ich, lebo doteraz pouzivala mensiu velkost. Pred tym, nez som ich kupila, som jej skusila dat Bibs, co sme dostali, ale tie nechcela, lebo mali iny tvar 😃 U tvojho dietata to bude podobne, proste je zvyknute na nieco ine.