MAM cumlíky

moncika2907
31. okt 2021

Ahojte.
Moja dcérka od narodenia zbožňuje iba MAM dudlíky.
Teraz začali vyrábať s iným povrchom a dcérka mi ich vyplúva.
Všimol si to niekto? Alebo niekoho bábätko?

zenazaba
31. okt 2021

Mame sice Lovi, ale nedavno som dcere kupila nove, zvolila som velkost presne na vek a vypluva ich, lebo doteraz pouzivala mensiu velkost. Pred tym, nez som ich kupila, som jej skusila dat Bibs, co sme dostali, ale tie nechcela, lebo mali iny tvar 😃 U tvojho dietata to bude podobne, proste je zvyknute na nieco ine.

misica16
1. nov 2021

@moncika2907 moja má mam od narodenia a nemala problém pri prechode na väčší, ja som si teda nevšimla žiadnu zmenu. Ja som sa skôr bála toho, že tie väčšie majú iný tvar, ale nakoniec vpohode.

nevenka
1. nov 2021

@misica16 ja som pred 8 rokmi a 6 rokmi pouzivala MAM-ky, aj teraz pri tretom, ale kupovala som do zasoby davnejsie, tak neviem ci maju iny povrch. Moje deti len tieyo dudle chcu, besne drahe su 😅
Ale ja som ani neprechadzala na vacsi, ma obycajne, aj Perfect, berie ich v pohode oba tvary, ale mame len tie mensie od 2-6 mesiacov a nebudem kupovat vacsie. Po prve je drobcek a ma malu pusinku, a podla mna tie velke su horsie na zuby. Neotlaca ho nikde na tvaricke, tak to ani nemenim.

nevenka
1. nov 2021

@nevenka teda menim dudle, ale nie velkost 😅😊

alexandra2468
1. nov 2021

Moja tiez pouziva MAM a teda nevsimla si zmenu. Chvalabohu 😃

misica16
1. nov 2021

@nevenka ja som tiez aj 4 roky dozadu pouzivala a dokonca segra chcela tiez iba tie ma 11 rokov 😃😃ona asi do 2 rokov cumlala tie malicke, inu velkost nechcela 😃😃😃. Neviem no ja nejaku zmenu materialu nebadam, ale tak ak mas dake stare v zasobe, tak vies porovnat rozdiel🤷😃.

matarka
1. nov 2021

@moncika2907 Ahoj, ja mam jeden na predaj nevybaleny, ak chces🙂 Kupila som uz davno, takze by mohol byt este zo “stareho” materialu. Len teda modry je tusim.

mischell333
23. dec 2021

@moncika2907 AVENT naj