Neviete, či sa plienky SLEEP AND PLAY vyrábajú s pružným zapínaním?
my sme mali prave prvy balik, a vobec neboli pruzne, malemu na chrbatiku obtekali.
maju ale len 2ky ...
nie nemaju, preto sme ich kupili len raz 😒 a este su aj parfemovane tusim, strasne mi smrdeli 😕
my čo sme mali S&P, tak nemali pružné zapínanie, to majú len Active Baby, preto sa aj tak volajú, dieťa v nich môže robiť čo chce, prispôsobia sa 😉
nie nemajú, moj je trosku buclatejší a mala som problém ich zalepiť, asi preto sú také lacné...
nie
My pouzivame momentalne trojky a tie nemaju. Dokonca sa mi velakrat pri tychto plienkach stalo, ze sa krystaliky, ktore maju absorbovat moc, dostali malemu na chrbatik. Ak by tam boli dlhsie, mohli by sposobit nejake skarede kozne reakcie.
Ja kupujem Pampers Sleep &Play 4 maxi, v takom oranžovom balíku, a tie nemajú, ja ich kupujem práve preto, že nemajú to pružné zapínanie, moja malá sa pod tou pružnou časťou vždy vyhádže, skúšala som rôzne značky, nič nepomáhalo, jedine kúpiť bez pružného zapínania. Ale inak som s nimi spokojná, nepretiekli jej nikdy, sú v pohode. Tak neviem ako ostatné veľkosti, tuším aj 5-ky sú nepružné.
My máme 4rky a nemajú pružné zapínanie... A mojej malej to vadí, lebo sa nevie dobre hýbať v tom.. Preto, keď pružné zapínanie tak active baby.
nemaju ziadne sleep and play. preto su podla mna lacnejsie ako ostatne pampers
Mame teraz trojky a tie nemaju co sme pouzivali dvojky tak tie mali....mohli by mat vsetky take zapinanie
nie nemaju, zakazdym ich po bokoch precikal a tak isto aj s huggieskami,,,najlepsie su acitve baby
my ich pouzivame uz asi pol roka vkuse a sme velmi spokojni,neprecikavaju sa.
nemaju pruzne pasiky a ja som s nimi spokojna nebola. kvalita asi zodpoveda cene, preto su take lacne.
my sme mali stvorky a tie nemali pruzne zapinanie...preto kupujeme active baby
nemaju. spokojna som s nimi nebola vobec.
Môj syn ich má už asi pol roka 4-ky a som spokojná, nepreciká, nevytekajú ani okolo nôžky ani pri chrbátiku ako píšu. Ja mu ich ale asi dosť priťahuje. Môže sa v nich normálne hýbať. Používajú ich aj naši 3 známi a sú spokojní. Haggiess vôbec nie, preciká a ani tesco gaga.
ahoj, my pouzivame sleepky a maju pruzne zapinanie...