Má význam kúpiť kolotoč nad postieľku?

alexandramb
12. sep 2022

Ahojte, chcela by som vedieť vaše skúsenosti ze ci detičky zaujal kolotoč alebo nie. Pri prvom synovi som mala kolotoč, ale prišiel mi ze je strašne nízko takže som ho hneď dala preč a predala, neskôr ma napadli ze stačilo dat postieľku nižšie 🤣 teraz nad nim rozmýšľam znovu, ísť do neho ci je to ďalší lapac prachu ?

queen_el
12. sep 2022

My sme nevyužili. Respektíve malého to bavilo veľmi krátko. Najprv sa ho bál (veľmi plakal), potom ho chvíľku bavilo a potom už vôbec nie. Za mňa zbytočnosť

xena0
12. sep 2022

Zbytočnosť

amiaja
12. sep 2022

@alexandramb mali sme.. ani neviem ci sme ho niekedy pouzili😆

beata_k
12. sep 2022

@alexandramb Na toto ti nik neda spravnu odpoved. Ved skus. Znovu predas ak nie.

lienka.7
12. sep 2022

@alexandramb ja som využila u oboch. Aj taky ten hrajúci svietiaci na stenu mickey (mame my, su rozne). Pokojne kup z bazáru, ja som tak kupila za par eur.
Ako ti tu píšu baby, proste skus.

gladys_07
12. sep 2022

Za mna tiez zbytocne

nikanu
12. sep 2022

pocula som na tie kolotoce nie moc dobre ohlasy. vraj dokonca u niektorych deti mozu vyvolat epilepsiu, ale na tom neviem, co je pravdy.

elenka.k
12. sep 2022

@alexandramb dcérka preň nechcela spať, rozptyľoval ju a syn sa toho bál 😔 takže za mňa - nie, radšej deku s hrazdičkou ak bude väčšie bábo 😉

klejkaez
12. sep 2022

@alexandramb za nás skvelá vec od narodenia doteraz a to ma skoro 9mesiacov.
Krasne sa s nim odmalička zahra sam😁

nikka055
12. sep 2022

@alexandramb pri prvom som to nevyuzila ,a pri druhom som ho ani nekupila 😄

kathak
12. sep 2022

U nás tiež zbytočnosť , drobcekovi sa to nepáčilo

sono2
12. sep 2022

@alexandramb nie! Malé deti nemajú šajnu a väčšie to nebaví tie chcú objavovať.
Hračky do ruky áno

deti95060810
12. sep 2022

žienky zaujímavé čo píšete...a ja ľutujem že som ho nekúpila - asi už nebudem...😉😉

patka06
12. sep 2022

Mali sme na postieľke do 6 mesiacov, potom už naň dcéra dočiahla a ťahala ho, ju veľmi bavil, páčil sa jej, využili sme na 100%.
Mali sme bez svetielok, len sa točili hračky a hral melodiu

sovica
12. sep 2022

Ja som dostala od kamošky, nádherný, hrací, so svetielkami a vôbec moje deti nezaujal. Skôr boli z neho nervózne. Takže za mňa NIE. Ale - každé dieťa je iné. Možno práve to Tvoje by ho ocenilo.

sense
12. sep 2022

U nás zbytocnosz

mamamasama
12. sep 2022

my sme mali munari a ten zaujal... Iné neporadím

nina004
12. sep 2022

@alexandramb Mali sme mama&Papas a keď začal syn vnímať,tak ho zaujal. Mohla som ho dať do postieľky a počas melódie aspoň skočiť na wc, vyhodiť smeti pred dom alebo vyzdvihnúť zásielku a neplakal

7miriam77
12. sep 2022

Moju dcerku to velmi bavilo...pustali sme to denne...obcas sme jej aj zvesili macka z kolotoca a obzerala si ho. U nas mal kolotoc velky uspech...skor sme nevyuzili to kresielko s hudbou...kazde dietatko je ine

beata_k
12. sep 2022

@alexandramb Ak uz kupis, tak daj pozor aby dieta nemalo vyhlad iba na zadky medvedikom 🤣

kacena4
12. sep 2022

my sme vyuzili pri vsetkych profidetom (asi 10) milovali ho. snurka sa da nastavit ako vysoko/nizko chces a zvukom mora a vaznej hudby som deti uspavala. asi do 6m. tie lacne s prisernou hudbou od kolorocarov des. to nie

thereisabear
12. sep 2022

Za mňa áno, obe deti pod ním rady ležali, staršie pri ňom zaspávalo veľmi dlho, mladšie som tam 1-2x za deň "odkladala", keď som niečo rýchlo potrebovala doma urobiť.

veronika3110
12. sep 2022

@alexandramb my máme z kaufu za 14€, takže aj keby som nevyužila, nie je mi to ľúto... zo začiatku to bola len dekorácia, lebo sa o to nezaujímala.ale teraz, ked má 4 mesiace na to dokáže pozerať aj pol hodinu.. pekne to hrá, krúti sa a ja som si prezliekla periny, dala ich prať, celý čas som na ňu pozerala, rozprávala a pohodička

nikayla
12. sep 2022

Našich to začalo zaujímať, až keď sa vedeli v postieľke postaviť a ťahali to 😂 Inak točenie a melódia vôbec.

zuzuliatko18
12. sep 2022

Nas ho mal velmi rad, mali sme pozicany od rodiny.

lylyjana
12. sep 2022

@alexandramb my sme nevyuzili, aj ked sme ho dostali. Ja som mu ho tam dala asi raz, no chcela som aby mal postielku na spanie a hral sa inde. Ani ho to velmi nezaujalo. Mal take zavesne hracky nad koliskou Tiny Love kde bol cez den a to bohato stacilo.

moncacina
12. sep 2022

@alexandramb naša ho začala vnímať až keď bola väčšia a mali sme ho radi. Ešte aj teraz keď ma rok a idú jej zuby v noci ju upokojí ta melódia z neho

karmen118
12. sep 2022

@alexandramb My sme mali kolotoč s hudbou bez svetielok, kde keď dieťa dočiahlo na hračky dal sa kolotoč odpojiť a ostala už len základňa, ktorá prehrávala melódie + mala tlačidlo, dieťa si mohlo samé prepnúť melódiu. Pri staršej dcérke sme ho využili naplno, pri synovi kolotoč nezaujal, ale melódia ho uspávala, tak sme používali len tú základňu.

ivangeline
12. sep 2022

Z 3 deti zaujal 1.. Za mna zbytocnost.

bubik6x
12. sep 2022

@alexandramb pri dcere som ho vyuzila 100% ale pri synovi vobec, nezaujimal ho