Ahojte,
mám veľký problém kúpiť normálnu vysielačku - pestúnku- pre deti.
Už som vystriedala 4 druhy a všetky som vrátila, lebo šušťali, boli málo citlivé alebo sa pokazili.
Preto uvažujem, že kúpim videovysielačku.
Máte s nimi skúsenosti?
A máte niekto konkrétne Sencor SBM 2300?
ĎAkujem každému za tip.
aj my máme philips avent, ešte sme ju síce velmi nepoužívali, lebo bábo sa narodí v marci, ale skusali sme ju a vyzerá super, philips má dva typy pestuniek, jedne sú analogové a druhé su digitálne, ja odporúčam digitálne, to su tie čo nemaju anténku, čiže philips scd 510, 520 a 530...pri prvej dcerke sme mali sencor, nie video, len klasické ale tie práve idem hodiť do koša, boli hrozné...
My sme tieto objednali:
Sencor SBM 2300 nekupuj - máme ho, ale je nepoužiteľný. Ak je vysielač aj prijímač v tej istej miestnosti, tak funguje. Ale ak prejdeš s prijímačom do druhej miestnosti, tak stráca signál + momentálne máme na ňom poruchu - obraz vypadol - nejde monitor.
Ahoj, nemame sice videobabyphone ale kupili sme avent philisp. Sme s nim spokojni. Je dost citlivy, ale nie zas tak ze sa kazdu chvilu zapina, mala ma pustene radio v izbe a naozaj sa zapne, ak sa nieco udeje - napr. mala place, ci sa otaca, atd.... Manzel chcel tiez najprv videobabphone, ale rozhodol sa pre tento co mame. Je tam aj funkcia, ze cez telefon sa mozes babätku ozvat skor ako k nemu prides.
http://www.amazon.de/Philips-Avent-SCD-530-00/d...